KOMŠIJSKI DERBI PRIPAO DOMAĆINU: Teleoptik savladao Zemun i približio se samom vrhu tabele!

Autor:

Sport

21.10.2023

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlično prvo poluvreme.

KOMŠIJSKI DERBI PRIPAO DOMAĆINU: Teleoptik savladao Zemun i približio se samom vrhu tabele!

Foto: YouTube.com/printscreen/FSB

U okviru 11. kola Srpske lige Beograd ekipa Teleoptika ugostila je sastav Zemuna, domaćin susreta je u ovaj duel ušao sa četvrte pozicije, koju je držao sa 21 osvojenim bodom, dok su gosti bili na drugom mestu sa tri boda više.

Komšijski derbi opravdao je očekivanja prisutnih navijačija, igralo se otvoreno od prvog minuta, oba tima se nalaze u samom vrhu tabele, i ušla sa u meč sa željom da se nadigravaju i da stignu do celog plena.

Na isteku desetog minuta viđen je prvi pogodak na meču, dugu loptu na polovinu Zemuna glavom je spustio Lekić, ona je stigla do Nikole Stankovića koji je iskoristio nespretnu reakciju golmana Lekića, 1:0 za Teleoptik.

Sledećih 20 minuta pripali su gostima, imali su fudbaleri Zemuna par prilika za izjednačenje, ali ih nisu iskoristili, ali se i domaći nisu preorijentisali samo na odbranu svog gola.

Na isteku pola sata meča šok za goste, Teleoptik vodi 2:0. Opet duga lopta, Lekić je spušta do Radojevića koji kombinuje sa Đorđevićem, lopta stiže u peterac Zemuna gde je pomalo zaboravljeni Marko Lekić smešta u mrežu za uvećanje prednosti svog tima.

Republika

Foto: YouTube.com/printscreen/FSB

2:0 za Teleoptik

Bacili su gosti sve karte na napad od tog trenutka, i do odlaska na odmor uspeli su da prepolove zaostatak. Nakon prodora po levoj strani, lopta stiže do suprotne strane, gde je odličnim udarcem Petar Stojanović šalje iza leđa golmanu Mihajloviću, 2:1.

Drugi deo meča bio je manje sadržajniji od prvog, gosti su imali posed na svojoj strani, bili su ofanzivno orijentisani, ali nisu uspevali da probiju odličnu postavku fudbalera Teleoptika.

Izmenama na obe strane uneta je svežina u igri, ali nove promene rezultata do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo.

Teleoptik - Zemun 2:1 (2:1)

Teleoptik: Mihajlović, Petrović (od 75' Bogosavljević), Đorđević, Stanković (od 55' Ćalić), Radojević, Borović, Lekić, Petrović, Miladinović (od 75' Isailović), Knežević (od 55' Čermelj), Cvetojević (od 49' Stamenković)

Zemun: Lekić, Stojanović, Božić, Mijailović, Tabaković (od 83' Subotić), Svetličić (od 89' Miletić), Kiso, Đorđević (od 57' Bacanović), Pavlović, Stojanović, Trajkovski (od 46' Đalović)

U sledećem kolu u Zemun stiže sastav GSP Polet Dorćola, dok ekipa Teleoptika gostuje Radničkom iz Obrenovca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading