PODATAK KOJI JE MALO KO ZNAO: Nije lako, ali je lakše na krilima elana i želje!

Autor:

Sport

20.10.2023

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši srpskoligaš kao retko koji drugi sastav.

PODATAK KOJI JE MALO KO ZNAO: Nije lako, ali je lakše na krilima elana i želje!

Foto: FK Rad Beograd

Bivši stalni član Super lige Srbije, se trenutno takmiči u Srpskoj ligi Beograd, i ovo je trenutno jedan od slabijih rezulata koji je klub "postigao", ali isto tako niko ne odustaje u njihovim redovima.

Fudbalski klub Rad se nakon deset odigranih mečeva nalazi na deobi 11. pozicije na tabeli sa devet osvojenih bodova, koliko imaju još dva tima trenutno u ligi. Do šestog kola ekipa je bila na samo tri osvojena boda, ali se u poslednje četiri nedelje situacija dosta promenila na bolje, u tom periodu su upisana tri remija i jedan trijumf.

Četiri meča u nizu bez poraza i šest osvojenih bodova svakako raduju sve u klubu, imajući u vidu početak sezone i uvodnih šest mečeva, ali se nadaju da će igrači napredovati iz nedelje u nedelju i da će biti sve bolji rezultati.

Republika

Foto: FK Rad Beograd

Najavni poster

Iz kluba je pre sezone najavljeno da će se u njihovom dresu naći uglavnom fudbaleri iz sopstvenih redova, uglavnom su to igrači koji su prošli omladinske selekcije Rada i koji tek stiču pravu nastupa u seniorskom fudbalu, a tu težnju potvrđuje i prosek godina plavo-belog tima.

Prosečna starost fudbalera Rada je 17 godina, što je dovelo do toga da mnogi simpatizeri srpskoligaškog karavana na teritoriji Beogradu ekipu zovu "Radov vrtić". Tu je dosta mladih i neiskusnih momaka koji tek treba da "nauče" seniorski fudbal, ali se u poslednjih par mečeva videlo da fudbaleri mogu da se nose sa dosta starijim sastavima.

"Radov vrtić" predstojećeg vikenda igra pred svojim navijačima protiv sastava Ušća sa Novog Beograda, koji se trenutno nalazi na visokoj trećoj poziciji na tabeli.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading