PROMENA OD KOJE SE OČEKUJU BOLJI REZULTATI: Đurić se vraća u Padinsku skelu, ali će sada imati drugačiju ulogu!

Autor:

Sport

20.10.2023

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prihvaćena je ostavka Perića.

PROMENA OD KOJE SE OČEKUJU BOLJI REZULTATI: Đurić se vraća u Padinsku skelu, ali će sada imati drugačiju ulogu!

Foto: FK PKB Padinska skela

Nakon pune decenije klub sa leve obale Dunava uspeo je u prošloj sezoni da stigne do osvajanja Beogradske zone i da se vrati u srpskoligaško društvo.

Ekipa PKB-a je od starta sezone zabeležila dva trijumfa, tri remija i pet poraza, i trenutno se sa devet osvojenih bodova nalazi na deobi 11. pozicije na tabeli. Na poslednja četiri susreta tim iz Padinske skele je upisao samo jedan bod, što je dovelo do određenih promena.

Uprava kluba prihvatila je ostavku Milana Perića, dosadašnjeg trenera koji je odlučio da je najbolje da se odradi promena na klupi, kako bi se igrači razdrmali, i kako bi došli i bolji rezultati. Perić će u predstojećem nastaviti sa edukacijom kako bi bio vlasnik "PRO" licence.

Odluka čelnih ljudi kluba je da na klupu PKB-a sedne dojučerašnji trener zonaša, Boleča, Nebojša Đurić (49). Reč je o bivšem fudbaleru tima iz Padinske skele, kroz trenersku karijeru je bio šef stručnog štaba Crvene zvezde (MML), dok je bila član Srpske lige Beograda, kasnije je vodio Vinču, BSK iz Borče i gore pomenuti Boleč gde je proveo poslednjih šest meseci.

 

 

U predstojećem periodu sastav PKB-a očekuju dueli sa direktnim konkurentima za opstanak u ligi, zbog novog sistema takmičenja, veliki broj ekipa "strahuje" za svoje mesto u prvenstvu, i svaki osvojen bod će ove godine vredeti duplo.

Đurić će trenerski debi na klupi tima iz Padinske skele upisati predstojećeg vikenda kada PKB gostuje ekipi GSP Polet Dorćola, koja sa samo dva boda više drži devetu poziciju na tabeli.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading