DUEL NOVAJLIJA: Uprava Kaluđerice će pokušati promenom trenera da prodrma igrače!

Autor:

Sport

20.10.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Baćevca u odličnoj formi dolazi na ovaj duel.

DUEL NOVAJLIJA: Uprava Kaluđerice će pokušati promenom trenera da prodrma igrače!

Foto: FK Kaluđerica 1969

Najavni poster

U okviru 11. kola Beogradske zone ekipa Kaluđerice ugostiće sastav BSK Baćevca, biće ovo duel dvojice novajlija u zonskom rangu takmičenja.

Domaćin nedeljnog susreta se trenutno sa samo šest osvojenih bodova nalazi na 14. poziciji na tabeli, "sigurna zona" je trenutno na osam bodova iznad, i ekipi su hitno potrebni bolji rezultati kako bi pokušala da održi status u zonskom rangu takmičenja.

Nakon prošlonedeljnog poraza dosadašnji trener, Goran Petković podneo je ostavku, i na njego mesto stigao je Danko Palalić, šef stručnog štaba koji je bio na klupi Kaluđerice, i koji je uspeo u sezoni 18/19 da sa ekipom izbori plasman u Prvu beogradsku ligu. Pred Dankom je zadatak pre svega da podigne psihički igrače, i da pokuša da nakon serije slabijih rezultata krene sa "berbom" bodova.

Republika

Foto: FK Kaluđerica 1969

Novi šef stručnog štaba Kaluđerice

Tim iz Baćevca, nedeljni gost u Kaluđerici je jako loše započeo sezonu, pet vezanih poraza nije nešto što su očekivali u redovima BSK-a, ali se na taj niz nadovezao niz od pet vezanih aktuelnih trijumfa, i sada se ekipa sa 15 osvojenih bodova nalazi na osmoj poziciji na tabeli. 

U odličnoj formi se nalazi ekipa BSK-a, serija slabijih partija je već zaboravljena i sada se samo priča o tome kako će se aktuelni niz nastaviti, a za to je potreban veliki rad i trud, kako igrača, tako i svih članova u klubu.

U totalno različitoj formi se nalaze fudbaleri ova dva tima, ali to neće imati toliki uticaj na nedeljni meč, oba sastava idu sa željom da osvoje ceo plen, i da se sakupljaju jako vredni bodovi za opstanak u ligi. Uprava Kaluđerice se odlučila za "šok terapiju" i nada se da će promena treneri doneti boljitak.

Kaluđerica - BSK (Baćevac)

Nedelja, 22. oktobar od 15 časova

Teren u Kaluđerici

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading