BAK U POLUFINALU KUPA POSLE PENALA: Domaćin iz Kovina, je baš kao i gost iz Bele Crkve "tumbao" sastav!

Autor:

Sport

19.10.2023

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Penal lutrija je odlučila pobednika.

BAK U POLUFINALU KUPA POSLE PENALA: Domaćin iz Kovina, je baš kao i gost iz Bele Crkve "tumbao" sastav!

Foto: FK BAK Bela Crkva

U okviru 1/4 kupa Područnog fudbalskog saveza Pančeva sastav Radničkog iz Kovina ugostio je ekipu BAK-a iz Bele Crkve.

Domaćin susreta dugogodišnji je učesnik Vojvođanske lige Istok, gde trenutno sa sedam osvojenih bodova deli pretposlednje mesto na tabeli upravo sa timom iz Bele Crkve, koji je prošle sezone izborio plasman u aktuelni rang takmičenja.

Domaći sastav je na poslednjih pet ligaških mečeva osvojio samo tri boda, dok su gosti upisali sedam, pa je tim iz Bele Crkve u ovaj duel ušao u boljoj formi u odnosu na rivala, ali je Radnički prvi "zadao udarac".

Na isteku osmog minuta Nikola Jakovljević poslao je loptu iza leđa golmanu Sedljaku, 1:0 za Radnički.

Radost domaćih navijača i fudbalera i dalje je bila u toku, a već je došlo do promene rezultata na semaforu. Nenad Paunović doneo je brzo izjednačenje BAK-u, 1:1. 

Rani golovi u većini mečeva znače da navijače očekuje prava goleada, ali to nije bio slučaj ovoga puta. Do odlaska na odmor nije bilo nove promene rezultata.

Drugi deo meča počeo je izmenama na obe strane, a kako je vreme odmicalo, tako su treneri pružili igračima sa klupe šansu da se dokažu i pokažu. Od samog starta su na teren istrčali kombinovani sastavi, i na kraju je susret završen nerešenim rezultatom.

Pristupilo se izvođenju jedanaesteraca, gde su gosti imali "više sreće", i rezultatom 3:2 u penal seriji su stigli do plasmana u polufinale Kupa. Golman BAK-a, Sedljak je uspeo da odbrani jedan udarac "sa kreča", dok su dva završila pored gola zbog promašaja domaćih fudbalera. 

Radnički (Kovin) - BAK (Bela Crkva) 1:1 (PEN 2:3) (1:1)

Radnički: Rnić (od 46' Aranđelović), N. Milutinov, M. Milutinov (od 61' Ratković), Divnić (od 46' Malešević), Đorđević (od 61' Dobrosavljević), Lazinica, Mađarov, Vujasinović (od 46' Kitić), Omega Roberts, Sekulić, Jakovljević

BAK: Sedljak, Bobić (od 87' Crnogorac), T. Kračunjel, Paunović, M. Kračunjel, Miliković, Čolak (od 46' Jovanović), Bekirovski (od 87' Jeremić), Bokšan (od 78' Zbrkić), Sekulović (od 84' Filep)

Oba tima se okreću ligaškim obavezima, koje ih očekuju predstojećeg vikenda. Prvenstveni duel ova dva tima zakazan je za 4. novembar kada su na programu mečevi 11. kola Vojvođanske lige Istok.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading