KVALITET LJUKOVA SE POKAZAO NA TEŠKOM GOSTOVANJU": Lider na tabeli je trijumfom u Čortanovcima zadržao maksimalan učinak u prvenstvu!

Autor:

Sport

19.10.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi kola opravdao očekivanja navijača.

KVALITET LJUKOVA SE POKAZAO NA TEŠKOM GOSTOVANJU": Lider na tabeli je trijumfom u Čortanovcima zadržao maksimalan učinak u prvenstvu!

Foto: FK ČSK Čortanovci

U okviru devetog kola Međuopštinske lige Srem (grupa Istok), ekipa ČSK-a (Čortanovci) ugostila je sastav Ljukova. Domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa treće pozicije i 14 osvojenih bodova, dok su gosti sa maksimalnih 24 bili prvi na tabeli.

Lider na tabeli je u Čortanovcima znao da ga očekuje teško gostovanje, ČSK igra dobro na svom terenu, i od starta sezone do duela sa liderom su upisali maksimalnih devet bodova.

Imali su problema domaći prilikom sklapanja sastava zbog povreda, ali i pored toga su izašli na teren silno motivisani da se "izmere" sa po mnogima najboljim timom u ligi.

Na isteku 25. minuta dosuđen je kazneni udarac za goste, isti je na pravi način realizovao Milan Čučković, 1:0 za Ljukovo. Ovaj pogodak poremetio je malo dalje planove domaćina, do odlaska na odmor mogli su gosti do ubedljivije prednosti, ali svoje šanse nisu iskoristili na pravi način.

U drugom delu meča dosta bolja i odlučnija igra domaćina, ali se nakon samo pet minuta igre opet zatresla njihova mreža. Ilija Vučković je poslao loptu iza leđa golmanu Tuvedžiću, 2:0 za Ljukovo.

Samo dva minuta kasnije domaći odgovaraju preko Marka Stamenkovića, 2:1. Do kraja meča viđena je jako kvalitetna partija oba sastava, bilo je šansi na obe strane, ali su mreže ostale mirne, te su gosti uspeli da odnesu ceo plen i da tako nastavlje trijumfalni niz koji je sada na koti devet.

 

 

ČSK (Čortanovci) - Ljukovo 1:2 (0:1)

ČSK: Tuvedžić, Pejić (od 59' Kovačević), D. Subotin, Popović, Torbica, N. Subotin (od 70' Lang), Stamenković, Dragičević, Simić (od 70' Terzić), Jočić, Jelovac (od 84' D. Subotin)

Ljukovo: Markovski, Blanuša, Turčinović, Cvetićanin (od 66' Milanović), Makarić, Dubajić, Vučković (od 85' Čavić), Čučković, Plećaš, Stegnjaić, Bežanović 

 U sledećem kolu, lider na tabeli dočekuje sastav Mladosti (Buđanovci), dok ČSK gostuje drugoplasiranom Graničaru iz Obreža.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading