HOĆE LI DOMAĆI TEREN DONETI PREVAGU? Jedno je sigurno, dueli ova dva tima garantuju golove!

Autor:

Sport

19.10.2023

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi kola u Belosavcima.

HOĆE LI DOMAĆI TEREN DONETI PREVAGU? Jedno je sigurno, dueli ova dva tima garantuju golove!

Foto: FK Krćevac

U okviru devetog kola Opštinske lige Topola sastav Krćevca 04 ugostiće ekipu Šumadinca iz Šume, utakmica je zakazana za nedelju, 22. oktobar od 11 časova.

Uložili su svi ljudi iz uprave kluba u Krćevcu velike napore da tokom letnjeg prelaznog roka sklope tim konkuretan za najviši plasman na tabeli, i u tome su po dosadašnjim rezultatima i uspeli. Trenutno se ekipa sa učinkom od pet trijumfa, jednog remija i dva poraza nalazi na deobi prve pozicije na tabeli, sa još četiri sastava.

Domaćin nedeljnog susreta je jedini tim u ligi koji od starta sezone ima maksimalan učinak na domaćem terenu, sastav Krćevca je na tri meča pred svojim navijačima osvojio maksimalnih devet bodova, pored toga postigli su 12, dok su primili samo dva gola.

Republika

Foto: FK Krćevac 04

Hoće li domaći teren doneti prevagu?

Nedeljni gost na terenu u Belosavcima, gde Krćevac igra svoje domaće mečeve, biće jedini neporažen tim u ligi, sastav iz Šume je sa učinkom od četiri trijumfa i isto toliko remija sakupio svoj bodovni saldo koji je na koti 16. Igra ekipa Šumadinca u promenjivoj formi, trenutno se nalazi u seriji od dva vezana "iksa", i što pre žele da osvoje ceo plen.

Ako se pogledaju statistički podaci u kolonama golova, može se videti da je ekipa Šumadinca ubedljivo najbolja u odbrani svog gola, jer je na osam trijumfa njihov golman savladan samo četiri puta, prva sledeća najbolja odbrana u prvenstvu je kapitulirala u deset navrata.

U poslednje četiri sezone ova dva tima su odigrala sedam susreta, uvek je na njihovim mečevima izlazio kladioničarski tip "GG3+". Prošle takmičarske godine u oba susreta slavila je ekipa Šumadinca, u gostima 2:1, dok je pred domaćom publikom rezultat glasio 4:2.

Krćevac 04 - Šumadinac (Šume)

Nedelja, 22. oktobar od 11 časova

Teren u Belosavcima

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading