PROMENA JE BILA NEMINOVNA: Uprava Obilića je na slabije rezultate "odgovorila" promenom trenera!

Autor:

Sport

20.10.2023

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi stručnjak, željan dokazivanja je stigao u Živice.

PROMENA JE BILA NEMINOVNA: Uprava Obilića je na slabije rezultate "odgovorila" promenom trenera!

Foto: FK Obilić Živica

Popularna "šok terapija" (smena trenera) počela je polako da se učestalo primenjuje i u nižim rangovima takmičenja, a jedan od primera je i ekipa Obilića iz Živice

Fudbalski klub Obilić se nakon sedam godina prošle sezone osvajanjem prvog mesta Braničevske okružne lige vratio u zonski rang takmičenja, u kojem je bio "u cugu" od 2008. do 2016. godine. 

Dobro je ušao sastav iz Živice u novu sezonu, u prva tri kola upisali su šest bodova, ali su kasnije u šest takmičarskih vikenda bodovni saldo obogatili sa samo dva boda, sve to je trenutno dovoljno za deveto mesto na tabeli. Nakon prošlonedeljnog poraza od Šumadinca 1913 iz Natalinaca, došlo je do sporazumnog raskida saradnje sa dosadašnjim trenerom, Slavšim Čulom. 

Republika

Foto: FK Obilić Živica

Valentino Vanja Stojaković

Čelni ljudi Obilića nisu imali puno vremena za razmišljanje, na njihovu upražnjenu klupu promovisan je Valentino Vanja Stojaković. Reč je o mladom i ambicioznom treneru koji je željan rada i pozitivnih rezultata, šef stručnog štaba koji jako dobro poznaje sredinu u kojoj će raditi. Na terenu Stojaković je dobro poznat svima kao veliki borac, a sigurno da će isto preneti i na trenerske vode.

Iz kluba su povodom imenovanja novog trenera kratko za naš portal poručili:

- Poznavajući lično novog šefa stručnog štaba, njegov princip je jasan, jak rad i ozbijnost, jako je zahtevan i traži maksimum od svojih igrača. Uprava kluba mu pruža maksimalnu podršku i uz njega želimo svakim danom da rastemo kao ekipa. 

Debi novog trenera se očekuje već za vikend kada Obilić dočekuje ekipu Karađorđa iz Topole, koja se sa 14 osvojenih bodova nalazi na deobi petog mesta na tabeli.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading