UBICE ŠVEĐANINA U SARAJEVU SNIMILE KAMERE: Uhapšeni direktni izvršioci zločina - policija traga za oružjem!

Autor:

Hronika

01.11.2023

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Palama su uhapšena dva muškarca za koje se sumnja da su pucači, odnosno direktni izvršioci ubistva

UBICE ŠVEĐANINA U SARAJEVU SNIMILE KAMERE: Uhapšeni direktni izvršioci zločina - policija traga za oružjem!

Foto: Profimedia

Policija BiH

Dvojica stranih državljana, koji su jutros uhapšeni na Palama, osumnjičeni su kao direktni izvršioci ubistva švedskog državljanina Harisa Osterdala i ranjavanje Elvira Mutića u Sarajevu.

Zbog povezanosti s ubistvom Osterdala sinoć je u Sokocu uhapšen državljanin Švedske Oliver Herbert Peter, a izvor blizak istraz otkriva da je on ubicama pružao logističku podršku, piše ATV.

- U Palama su uhapšena dva muškarca za koje se sumnja da su pucači, odnosno direktni izvršioci ubistva. Oni su u vreme zločina snimljeni nadzornim kamerama, a prilikom hapšenja jedan od njih je na sebi imao istu majicu u kojoj je snimljen za vreme ubistva - prenosi Srpskainfo.

Oni navode da je u toku potraga za oružjem, kojim je ubistvo izvršeno.

Oružje za sada nije pronađeno i sumnja se da su ga osumnjičeni nakon zločina odbacili u kanjon Miljacke. Pretraga terena je u toku.

Podsetimo, dvojica osumnjičenih uhapšeni su upravo u kanjonu Miljacke nakon što su pripadnici MUP Republike Srpske i PU Istočno Sarajevo izvršili preglede više objekata na teritoriji Srpske. Tada se došlo do saznanja o kretanju dvojice stranaca koji se mogu dovesti u vezu sa ubistvom Osterdala. Usledila je policijska potera u kojoj su osumnjičeni pronađeni i uhapšeni.

Ubistvo Osterdala je, kako se sumnja, nastavak obračuna kriminalnih bandi iz Švedske koji je započeo početkom septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading