JEZIV OBRAČUN MIGRANATA KOD HORGOŠA: Troje mrtvih, jedan povređen - policija kontroliše sva prenoćišta na teritoriji Subotice!

Autor:

Hronika

28.10.2023

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistva su se desila u napuštenim objektima nekadašnjeg poljoprivrednog dobra "Bačka".

JEZIV OBRAČUN MIGRANATA KOD HORGOŠA: Troje mrtvih, jedan povređen - policija kontroliše sva prenoćišta na teritoriji Subotice!

Foto: shutterstock

Policija

Uz granicu sa Mađarskom, na području Horgoša i Subotice, i dalje su raspoređene jake policijske snage nakon krvavog obračuna migranata. U ovom sukobu živote su izgubile tri osobe, dok je jedna povređena.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić izjavio je da je angažovanje policije počelo još sinoć u 3 sata. 

Ministar Gašić ističe da će biti kontrolisani svi hoteli, hosteli i sobe na dan.  On takođe upozorava taksiste da ne budu ljuti zbog oduzimanja automobila, jer su na neki način saučesnici u krijumčarenju migranata.

Policija je uhapsila šest osoba u Kanjiži - četvoricu državljana Avganistana i dvojicu državljana Turske. Oni se sumnjiče za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Ubistva su se desila u napuštenim objektima nekadašnjeg poljoprivrednog dobra "Bačka" u blizini naselja Horgoš. Migranti su u međusobnom sukobu koristili vatreno oružje, što je rezultiralo smrtnim ishodom za troje migranata.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading