ŽENI POZLILO NA SAHRANI ALEKSANDRA KODIĆA: Hitna pomoć iste sekunde reagovala!

Autor:

Zabava

01.11.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć ukazala potrebnu prvu pomoć ženi koja se onesvestila na sahrani Aleksandra Kodića!

Aleksandar Kodić (30), sin slavnog harmonikaša Mirka Kodića, sahranjen je nešto posle 15 časova danas na groblju Lešće. Na njegovoj sahrani nekoliko osoba je održalo potresne govore, između ostalog i njegov najbolji drug, koji je rastužio sve prisutne.

Nakon što je Aleksandar sahranjen, jednoj ženoj ženi je pozlilo. Ona se onesvestila na groblju, a Hitna pomoć je odmah reagovala.

Prethodno je u nekoliko navrata pozlilo prisutnima na sahrani, najpre majci Jasni i Mirku, a medicinski radnici našli su se na licu mesta kako bi pružili potrebnu prvu pomoć.

Republika

Foto: Republika TV

Ženi pozlilo na sahrani Aleksandra Kodića

Pre nego što je Aleksandar sahranjen, njegov prijatelj je održao potresan govor.

Dragi naš, Mićko, Kodaro, sine, kume, ljudino. Niko od nas ne može da veruje da smo danas tu da bismo se oprostili od tebe. Kad god bi se pojavio promenio bi energiju cele grupe. Ovog puta nas nažalost napuštaš i menjaš nam energiju u neočekivanom smeru. Voleo si ljude i mi sa tobom uz pažnju koju si nam davao na sebi svojstven način. Voleo si drugare, dao im šta god da treba, nisi postavljao pitanja. Voleo si muziku, davao jedinstveni ritam. Nisi za sobom ostavio decu, ali si svu pažnju poklanjao sestri Rebeki i kumićima, svoj deci i ljudima. Setićemo te se. Danas si nas okupio kao ogromnu familiju. Voleo si svoj Beograd i Zvezdu. Uh, kako si živeo za Zvezdu. Ko će sada da se prepire sa Maretom kad krene neku svoju priču? Ko će na Severu da kaže: "Pevaj, bre". Iznad svih, naravno, voleo si svoju porodicu - rekao je, između ostalog, njegov drug. 

Republika

Foto: Republika.rs

Sahrana Aleksandra Kodića

Aleksandrova majka Jasna krenula je ka grobu svog sina, a Mirko ju je zadržao. Potom se on obratio pokojnom sinu.

- Bio si najveći u mom životu, u mojoj glavi... Tvoj tata ostao živ, a ti mi ode! Budi s anđelima, ljubavi moja - govorio je slomljeni harmonikaš, dok je sve vreme gledao u grob i mahao rukom, kako bi se oprostio od sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading