"NE PRIHVATAM DA TE NEMA, PRIČAM SA TOBOM SVAKI DAN!" Majka Aleksandra Kodića ne dolazi sebi posle tragičnog GUBITKA, emotivna čitulja KIDA DUŠU!

Autor:

Zabava

04.12.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sredu će biti održan pomen povodom 40 dana od smrti sina harmonikaša Mirka Kodića!

"NE PRIHVATAM DA TE NEMA, PRIČAM SA TOBOM SVAKI DAN!" Majka Aleksandra Kodića ne dolazi sebi posle tragičnog GUBITKA, emotivna čitulja KIDA DUŠU!

Foto: Printksrin Novosti, Facebook

Sin harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandra Kodić preminuo je iznenada 28. oktobra. U sredu će biti 40 dana od potresnog događaja, a u novinama su danas osvanula čitulja u kojoj  je Mirko Kodiuć potresnim rečima saopštio najbližima da dođu na Lešće, jer se navršava 40 dana od smrti njegovog sina.

- Sine majkin jedini! Prošlo je četrdeset dana, a majka ne prihvata da te nema! Pričam sa tobom svaki dan i pitam se: Zašto mi to uradi, Aleksandare? Majci više nema života bez tebe. Dok me dragi Bog ne pozove, majke će živeti jer znam da si tu, sa mnom i da me čuvaš i bezgranično voliš. Neka te anđeli čuvaju. Ljubila majka sina svog jedinog - glasila je potresna poruka. 

Republika

Foto: Printksrin Novosti

Aleksandar Kodić čitulja

Podsćeanja radi, Aleksandar Kodić preminuo je u snu u svom domu na Karaburmi, a on je ispraćen na večni počinak uz "Besmrtnu pesmu" Miroslava Mike Antića, a potresni stihovi tog dana bacili su sve u trans od plakanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading