RODITELJI ALEKSANDRA KODIĆA U ZAGRLJAJU SLOMLJENI OD TUGE: Mirko i Jasna neutešni na grobu svog sina, prizor tera SUZE NA OČI! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.11.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika na licu mesta, tužne scena sa Lešća slamaju srce.

RODITELJI ALEKSANDRA KODIĆA U ZAGRLJAJU SLOMLJENI OD TUGE: Mirko i Jasna neutešni na grobu svog sina, prizor tera SUZE NA OČI! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, facebook

Mirko Kodić

Aleksandar Kodić (30), sin slavnog harmonikaša Mirka Kodića, preminuo je 28. oktobra u svom stanu na Karaburmi. U sredu se na groblju Lešće održala njegova sahrana. Kako su danas Mitrovske zadušnice, na grobu pokojnog Aleksandra pojavili su se njegovi najbliži. Ekipa našeg portala na grobu zatekla je Mirka Kodića, njegovu suprugu Silviju, kao i bivšu suprugu, Aleksandrovu majku, Jasnu. Uz njih su takođe bilii bliski ljudi koji su došli na pomen pokojnog Aleksandra. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Jasna, majka Aleksandra Kodića

Jasna i Mirko su zajedno stajali pored groba svog sina, kog su sahranili pre samo tri dana. Majka pokojnog Aleksnadra bila je uplakana i vidno potrešena, a Mirko je sve vreme bio uz nju, pratio je u stopu i grlio. 

Iako više nisu u braku Mirko i Jasna ove tragične trenutke zajedno prolaze, uz mnoge tuge koja je očigledna na njihovim licima. 

Republika vam donosi eksluzivne slike sa Lešća, koje možete pogledati u nastavku ovog teksta u galeriji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading