SRCEPARAJUĆI SNIMAK MIRKA KODIĆA SA LEŠĆA: Harmonikaš skrhan od tuge na grobu svog sina, ovaj prizor SLAMA DUŠU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.11.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika na licu mesta, potresne scene na Lešću.

Aleksandar Kodić (30), sin slavnog harmonikaša Mirka Kodića, preminuo je 28. oktobra u svom stanu na Karaburmi. U sredu se na groblju Lešće održala njegova sahrana. Dva sveštenika držala su opelo u kapeli, nakon čega je tužna povorka krenula ka grobnom mestu.

Kako su danas Mitrovske zadušnice, koje uvek padaju u subotu uoči velikog praznika posvećenog Svetom Velikomučeniku Dimitriju - Mitrovdana, koji se slavi 8. novembra. Ekipa našeg portala na grobu zatekla je Mirka Kodića, slomljenog od tuge. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mirko Kodić na grobu svog sina

Republika donosi ekskluzivan snimak utučenog harmonikaša sa groblja Lešće, koji je na Mitrovske zadušnice došao da poseti grob svog sina Aleksandra koji je pre nedelju dana tragično preminuo. 

Sa Mirkom je bila i njegova supruga Silvija, harmonikaš je bio u crnini vidno utučen. Uz njih su bili i njihovi bliski prijatelji koji su došli da zapele sveće i obiđu grob Kodićevog sina. Mirko je bio slomljen od truge, a pored njega je stajao njegov prijatelj. 

Video-snimak možete pogledati na početku ovog teksta.

Podsćeanja radi, Aleksandar Kodić preminuo je u snu u svom domu na Karaburmi, a u sredu je ispraćen na večni počinak uz "Besmrtnu pesmu" Miroslava Mike Antića, a potresni stihovi bacili su sve u trans od plakanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading