ZABELELO SE U REGIONU! U Sloveniji 32 cm snega, pao sneg i iznad Sarajeva! (FOTO)

Autor:

Svet

04.11.2023

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Sloveniji celu noć snežilo.

ZABELELO SE U REGIONU! U Sloveniji 32 cm snega, pao sneg i iznad Sarajeva! (FOTO)

Foto: Starsport

Sneg na fudbalskom terenu

Prema podacima Arsa, u 19.00 časova na Kaninu je već bilo 32 centimetra snega, na Kredarici 25, na Vršiču 15, na Zelenici 8 i na Vogli šest centimetara. Zabelelo se i na Krvavcu, Uršljoj gori, Pavličevom sedlu, Predelu, Korenskom sedlu, Ratitovcu i Rogli

U popodnevnim satima granica snežnih padavina u većem delu Slovenije pala je na nadmorsku visinu od oko 1.400 metara, saopštila je Agencija za životnu sredinu Republike Slovenije (Arso).

Foto: Facebook/ARSO vreme

 

Dok se, kako navodi agencija, na krajnjem severozapadu zemlje spustila čak i na oko 900 metara, piše Svet24.

Prema podacima Arsa, u 19.00 časova na Kaninu je već bilo 32 centimetra snega, na Kredarici 25, na Vršiču 15, na Zelenici 8 i na Vogli šest centimetara. Zabelelo se i na Krvavcu, Uršljoj gori, Pavličevom sedlu, Predelu, Korenskom sedlu, Ratitovcu i Rogli, a sneg je pao i u Ratečama.

Još jedno mesto u regionu koje se zabelilo je i Bjelašnica, gde su pala tri centimetra, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Na ovoj planini jutros je maglovito vrijeme uz temperaturu vazduha od nula stepeni Celzijusovih, prenosi Srpskainfo.

Meteorolozi su za danas u Republici Srpskoj i Federaciji BiH najavili malo svežije vreme uz sunčane intervale, dok će na jugu biti oblačnije i sa kišom povremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading