MAJKA ALEKSANDRA KODIĆA UTUČENA STIGLA NA LEŠĆE: Odmah stala uz Mirka i prolila REKU SUZA, pogledajte šta je imala u rukama! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.11.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika na licu mesta, potresne scene na groblju.

MAJKA ALEKSANDRA KODIĆA UTUČENA STIGLA NA LEŠĆE: Odmah stala uz Mirka i prolila REKU SUZA, pogledajte šta je imala u rukama! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Mirko Kodić

Aleksandar Kodić (30), sin slavnog harmonikaša Mirka Kodića, preminuo je 28. oktobra u svom stanu na Karaburmi. U sredu se na groblju Lešće održala njegova sahrana. Dva sveštenika držala su opelo u kapeli, nakon čega je tužna povorka krenula ka grobnom mestu.

Kako su danas Mitrovske zadušnice, koje uvek padaju u subotu uoči velikog praznika posvećenog Svetom Velikomučeniku Dimitriju - Mitrovdana, koji se slavi 8. novembra. Ekipa našeg portala na grobu zatekla je Mirka Kodića, slomljenog od tuge. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images

Mirko Kodić posetio grob svog sina Aleksandra na Lešću

Nešto kasnije pojavila se i Aleksandrova majka, Jasna, Mirkova bivša supruga. Ona je u rukama nosila novu kadionicu za sveće, koju je donela na grob svog sina. 

Jasna je bila crnini od glave do pete, a kad je prišla grobu svog sina stala je pored Mirka. Sve više ljudi pristizalo je na Lešće, povodom pomena pokojnog Aleksandra. Mirko i Jasna su bili slomljeni od tuge, što se vidi na fotografijama koje donsi eksluzivno Republika

Podsćeanja radi, Aleksandar Kodić preminuo je u snu u svom domu na Karaburmi, a u sredu je ispraćen na večni počinak uz "Besmrtnu pesmu" Miroslava Mike Antića, a potresni stihovi bacili su sve u trans od plakanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading