SAHRANJEN METJU PERI: "Prijatelji" ispratili Čendlera na večni počinak, scene sa groblja teraju SUZE NA OČI!

Autor:

Zabava

04.11.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji ispraćaj Metjua Perija: Prijatelji i porodica se opraštaju od voljenog glumca na večnom počivalištu.

SAHRANJEN METJU PERI: "Prijatelji" ispratili Čendlera na večni počinak, scene sa groblja teraju SUZE NA OČI!

Foto: Tanjug/AP, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Metju Peri, glavna zvezda popularne serije "Prijatelji", koja je obeležila generacije i donela mu svetsku slavu, sahranjen je u petak u Los Anđelesu. Služba i sahrana trajali su dva sata, a prisustvovali su mu samo najbliži članovi porodice i prijatelji, među kojima su bili i glumci sa kojima je delio set "Prijatelja".

Američki glumac pronađen je bez znakova života u svom domu u Los Anđelesu, a njegovo telo je zatekla asistentkinja. Preliminarni toksikološki nalazi pokazali su da u njegovoj krvi nije bilo droge, za koje se spekulisalo da ih je glumac koristio.

Metju Peri je sahranjen na groblju "Forest lon" u Holivud hilsu, gde počivaju mnoge velike zvezde poput Majkla Džeksona, Keri Fišer i Lusil Bol. Služba i sahrana su trajali dva sata, a na njima su se okupili i njegovi "Prijatelji" - Lisa Kudrou, Dženifer Aniston, Dejvid Švimer, Met Leblank i Kortni Koks.


Glumac je preminuo u 55. godini, a šokantna vest o njegovoj smrti potresla je svet. Metju Peri je bio omiljen među kolegama i prijateljima, a nakon njegove smrti oglasili su se i glumci iz "Prijatelja" koji su izrazili ogromnu tugu i šok zbog gubitka dragog prijatelja.

Metju Peri je ostavio neizbrisiv trag u svetu glume, a njegova popularnost i danas traje zahvaljujući omiljenoj seriji "Prijatelji". Njegova porodica i prijatelji će ga zauvek pamtiti kao dragu i voljenu osobu koja je svojim talentom i osmehom osvojila srca miliona ljudi širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading