Donacija Millennium Team-a Gradu Vranju: Novi drvored za Vranje

Autor:

Vesti

06.12.2023

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Millennium Team nastavlja sa svojom društveno odgovornom inicijativom i tako je Gradu Vranju poklonio novih 20 sadnica za drvored koji će biti u ulici Kraljevića Marka, gde je Millennium Team izveo radove na novoj kanalizacionoj mreži u okviru projekta Čista Srbija.

Donacija Millennium Team-a Gradu Vranju:  Novi drvored za Vranje

Foto: Millennium Team

„Današnjim radovima, kao i do sada kompanija ,Millennium Team pokazuje inicijativu za nastavak uređenja i ozelenjavanja vašeg grada. Do sada je zasađeno 60 sadnica platana, koje vi lepo čuvate i održavate. Danas doniramo 20 sadnica lipe. Na ovaj način, nastojimo da nakon realizacije projekata, vaš grad činimo lepšim i unapređujemo životnu sredinu“, rekla je Aleksandra Anđelković, tehnički rukovodilac projekta Čista Srbija kompanije Millennium Team.

“Na ovaj način nastavljamo uspešnu saradnju sa kompanijom Millennium Team, jer već treću godinu zajednički oplemenjujemo i ozelenjavamo javne površine u našem gradu.

Podsećanja radi, pre tri godine, kada je počela realizacija projekta „Čista Srbija“, najpre je zasađen drvored u Kosovskoj ulici, a zatim u Bulevaru Nikole Tesle. Sada su tamo već formirani i uređeni drvoredi”, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Vranja dr Slobodan Milenković.

Republika

Foto: Millennium Team

 

Kompanija Millennium Team podizvođač je kineskoj kompaniji CRBC na realizaciji projekta Čista Srbija koji se izvodi u Gradu Vranju, a koji ima za cilj da se postavi nova kanalizaciona mreža, a da se na nekim mestima stara kanalizaciona mreža zameni novom, modernijom, I da se poveća broj domaćinstava koji su priključeni na kanalizacionu mrežu.

Projektom je planirano da se uradi 141,7km nove kanalizacione mreže ne samo u Gradu Vranju, već i u okolnim mestima ovog Grada. Naš tim vredno radi na terenu od kraja 2021.godine kada su počeli radovi na projektu, a do sada je urađeno više od 40% radova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading