POLICIJA JOŠ UVEK DEŽURA ISPRED ZGRADE GDE JE IZBIO POŽAR! Poznato stanje povređenih sestara - oglasili se iz bolnice u Čačku!

Autor: T.V.

Hronika

06.12.2023

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar je izbio u stanu u kojem su živele dve sestre starije životne dobi.

POLICIJA JOŠ UVEK DEŽURA ISPRED ZGRADE GDE JE IZBIO POŽAR! Poznato stanje povređenih sestara - oglasili se iz bolnice u Čačku!

Foto: Tanjug/BRANKO LUKIĆ

Dve žene koje su povređene u požaru koji se dogodio u zgradi u centru Čačka i dalje su u teškom stanju, hospitalizovane na odeljenju intenzivne nege Opšte bolnice u Čačku.

Njihovo stanje je trenutno stabilno, ali se i dalje pažljivo prate, s obzirom na opekotine i probleme s disanjem izazvane gušenjem dimom.

- Pacijentkinje se nalaze na odeljenju intenzivne nege. Njihovo stanje je stabilno, ali se i dalje prati. One pored opekotina imaju i problem sa disanjem usled gušenja dimom - potvrđeno je za RINU u OB Čačak.

Požar je izbio u stanu u kojem su živele dve sestre starije životne dobi. Nažalost, komšinica (73) koja je živela u stanu iznad njihovog izgubila je život nakon gušenja dimom.

Prema trenutnim informacijama, uzrok požara pretpostavlja se da je korišćenje grejalice za dogrevanje stana, ali ova informacija još uvek nije zvanično potvrđena.

Jutro nakon požara, pripadnici policije i dalje dežuraju na mestu događaja dok se vrši istraga o uzrocima požara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading