DETALJI POŽARA U ČAČKU: Vatra buknula iz grejalice, dve starije žene hitno prebačene u bolnicu - od dima se ugušio komšija u stanu iznad!

Autor:

Hronika

05.12.2023

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar je izbio u stanu u kojem su živele dve žene, a deset vatrogasaca sa dva vatrogasna vozila intervenisalo je u gašenju požara.

DETALJI POŽARA U ČAČKU: Vatra buknula iz grejalice, dve starije žene hitno prebačene u bolnicu - od dima se ugušio komšija u stanu iznad!

Foto: shutterstock

Požar je izbio u stanu u kome su živele dve žene koje su u teškom stanju primljene u bolnicu, a umro je komšija iz stana iznad

U požaru koji je izbio ranije danas na prvom spratu zgrade u centru Čačka, jedna osoba je izgubila život, dok su dve žene prebačene na odeljenje intenzivne nege Opšte bolnice u Čačku. Požar je buknuo oko osam sati u Trnavskoj ulici u Čačku.

Načelnica odeljenja intenzivne nege Opšte bolnice u Čačku, Biljana Mandić, potvrdila je da su dve pacijentkinje, rođene 1942. i 1946. godine, primljene sa opekotinama lica i šaka. Nakon dijagnostike, pacijentkinje su podvrgnute hirurškom zahvatu i trenutno su stabilne, a lečenje se nastavlja.

Požar je izbio u stanu u kojem su živele dve žene, a deset vatrogasaca sa dva vatrogasna vozila intervenisalo je u gašenju požara. Muškarac (73) koji je živeo u stanu iznad mesta požara stradao je od posledica gušenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading