MIRKO KODIĆ ZAKOVAN ZA KREVET: Otkrivamo zbog čega se danas nije pojavio na sinovom grobu!

Autor:

Zabava

06.12.2023

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika ekskluzivno saznaje zbog čega harmonikaš nije došao na pomen povodom 40 dana od smrti sina Aleksandra.

MIRKO KODIĆ ZAKOVAN ZA KREVET: Otkrivamo zbog čega se danas nije pojavio na sinovom grobu!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images

Čuveni harmonikas Mirko Kodić danas na groblju Lešće trebao da se pojavi kako bi dao 40 dana svom sinu, Aleksandru Kodiću, koji je iznenada preminuo u snu. Porodica se danas okupila na groblju povodom ovog tužnog događa, međutim Mirka nije bilo. 

Kako Republika saznaje harominkaš je bio primoram da propusti pomen sina zbog iznenadne bolesti koja ga je zadesila. Kako nam izvor govori Mirko je prikovan za krevet. 

- Sve nas je iznenadilo, Mirko se razboleo i eno ga leži u krevetu. Ne može da se podigne... Kuća je puna prijatelja, a on leži u krevetu, ne znam šta nas je strefilo, želeo je na današnji dan da sinu na grobu svira Zvezdinu himnu. Toliko je imao planova za danas, ali viša sila ga je sprečila - rekla je za Republiku njegova supruga Silvija Kodić. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Majka Aleksandra Kodića Jasna na groblju povodom 40 dana od smrti

Podsćeanja radi, Aleksandar Kodić preminuo je u snu u svom domu na Karaburmi, a on je ispraćen na večni počinak uz "Besmrtnu pesmu" Miroslava Mike Antića, a potresni stihovi tog dana bacili su sve u trans od plakanja. Poznato je da je mladi Kodić bio konobar u jednom prestižnom kafiću i restoranu, a kako smo uspeli da saznamo, među kolegama je bio baš voljen. Takođe, Aleksandar je bio veliki fan Crvene Zvezde od malena i gotovo nijednu utakmicu nije propustio, što je dokazao fotografijama sa istih. Inače, mladi Kodić nikada nije želeo preterano da se eksponira, pa su mu i društvene mreže uglavnom "zaključane".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading