REMI U LESKOVCU: Hrabar pristup Radničkog nagrađen je jednim bodom na teškom gostovanju!

Autor:

Sport

06.12.2023

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dubočica je propustila priliku da se osamostali na drugoj poziciji na tabeli.

REMI U LESKOVCU: Hrabar pristup Radničkog nagrađen je jednim bodom na teškom gostovanju!

Foto: YoutubePrintscreen/Prva liga Srbije

Danas je na gradskom stadionu Dubočica u Leskovcu odigran zaostali susret 16. kola Prve lige Srbije u kojem je ekipa GFK Dubočice ugostila sastav Radničkog sa Novog Beograda. Domaći tim je u ovaj duel ušao sa treće pozicije i 30 osvojenih bodova, dok su gosti sa 18 bodova bili na 13. mestu u ligi.

Republika

Gosti su od prvog minuta ušli ozbiljno u meč, nisu se povlačili fudbaleri trenera Izeta Ljajića, pred oko 1000 gledalaca odlično su se suprotstavili domaćoj Dubočici.

U odličnoj seriji rezultata domaći su u poslednje vreme, nalaze se u samom vrhu tabele, ali su tokom prvih 45 minuta i pored velikog broja prilika ostali na nuli na semaforu. Gosti su takođe mogli do vođstva, ali je malobrojne šanse zaustavio golman Knežević.

Drugi deo meča počeo je u gotovo identičnoj igri kao i prvi, ali su domaći uspeli da nakon 15 minuta igre stignu do vođstva. Marković je gotovo ispred svog gola uputio pas koji je stigao do Nikole Tasića, on je odlično istu primirio, i poslao udarac koji je završio iza leđa golmanu Radojčiću, 1:0 za Dubočicu.

Republika

Foto: YoutubePrintscreen/Prva liga Srbije

Detalj sa meča

Nisu se gosti predali, nakon vođstva domaćina izvršili su dve promene u svom sastavu, i to se ispostavilo kao odličan potez. Mladi rezervista Veljko Đorđević doneo je izjednačenje Radničkom u 80. minutu, 1:1.

Mogli su u završnici i jedni i drugi do tri boda, ali su golmani sa odbranama uspešno odolevali, i na kraju je utakmica završena podelom bodova, što je po prikazanom i najrealniji ishod.

GFK Dubočica (Leskovac) - Radnički (Novi Beograd) 1:1 (0:0)

GFK Dubočica: Knežević, Đorđević, Stevanović (od 82' Belić), Đokić (od 82' Stojanović), Tolić (od 59' Ljubenović), Đurić (od 59' Savić), Milić, Jovančić, Ilić, Tasić (od 74' Stojev)

Radnički: Radojičić, Nedeljković, Knežević, Matejević, Nuredini, Pešić, Đokić (od 90' Aniekvulo), Krivokapić (od 66' Đorđević), Ćurčić, Krapukhin (od 66' Tejić), Simčević (od 87' Lukić (od 90' Kenedi)

Ovim remijem Dubočica je propustila priliku da se osami na drugoj poziciji na tabeli, koju sada deli sa Inđijom. U sledećem kolu tim iz Leskovca gostuje lideru prvenstva, OFK Beogradu, dok Radnički ide na noge Tekstilcu iz Odžaka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading