LOŠ ULAZAK U MEČ KOŠTAO MITROVČANE KONKURENTNIJEG DUELA: Voždovac sa šest golova ispratio Radnički sa krova tržnog centra!

Autor:

Sport

06.12.2023

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Susnežica je "režirala" čak devet golova.

LOŠ ULAZAK U MEČ KOŠTAO MITROVČANE KONKURENTNIJEG DUELA: Voždovac sa šest golova ispratio Radnički sa krova tržnog centra!

Foto: instagram.com/printscreen/FK Radnički Sremska Mitrovica

U okviru 1/8 finala Kupa Srbije ekipa Voždovca na krovu tržnog centra ugostila je sastav Radničkog 1922 iz Sremske Mitrovice, bio je ovo duel dva tima koji su u svojim rangovima trenutno na sredini tabele.

Republika

Bio je ovo duel dva tima koji u svojim prvenstvima igraju u promenjivoj formi, vremenski uslovi nisu bili idealni, sneg je konstatno padao i to je otežavalo igračima da pruže svoj maksimum. Jako loše su gosti ušli u utakmicu, i već posle četiri minuta igre se zatresla njihova mreža, strelac za Voždovac bio je Mihajlo Nešković, 1:0.

Bili su zbunjeni gosti na terenu od samog starta, što je iskoristio rival, do isteka 26. minuta još tri puta se menjao rezultat na semaforu. Prvo je Nikša Vujanović pogodio za 2:0, a zatim je Flemings sa dva pogotka uvećao prednost Voždovca na 4:0, to je ujedno bio i rezutlat prvog dela igre. 

Oba trenera su za vreme pauze izvršila po tri izmene u svojim sastavima, pitanje pobednika je već u nekoj meri bilo rešeno, pa su iz tog razloga i dobili priliku igrači sa klupe.

Igralo se otvoreno u drugom poluvremenu, vremenski uslovi jesu otežavali igru po zemlji, ali su zato igrači na obe strane centaršutevima upošljavali svoje saigrače.

Tokom drugog poluvremena malobrojna publika je imala prilike da vidi još pet golova, po dva puta su se na obe strane upisali startni fudbaleri, dok su po jednom mrežu rivala tresli rezervisti. Za Voždovac su pogađali Jočić i Skorbonja, dok su za Radnički bili precizni Mićić, Tripković i Đukanović.

Voždovac - Radnički (Sremska Mitrovica) 6:3 (4:0)

Voždovac: Bjelica, Kojić, Lukić, Jočić, Teodorović (od 59' Vaštšuk), Vujanović (od 46' Skrobonja), Flemings (od 46' Stoisavljević), Krpić, Antonijević, Đurđević (od 59' Bogdanović), Nešković (od 46' Petrović)

Radnički: Dragićević (od 46' Jakovljević), Gajić, Stefanović (od 46' Đukanović), Ilić (od 46' Lukić), Mitrović, Cvetković, Petrović (od 59' Ivić), Tripković, Srbijanac, Mićić, Isailović

Voždovac je ovim trijumfom obezbedio novi duel u kupu, ovoga puta u 1/4 finalu, dok će Radnički pokušati da obezbedi plej-of, i da se bori za plasman u Super ligu Srbije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading