TRANSFER BOMBA: Najbolji golman lige je od danas član bivšeg zonaša!

Autor:

Sport

06.12.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazović je nova "zeleno-bela" jedinica.

TRANSFER BOMBA: Najbolji golman lige je od danas član bivšeg zonaša!

Foto: Shutterstock

Prošlogodišnji zonaš je nakon četiri godine provedene u Šumadijsko-raškoj zoni takmičarsku godinu završio u zoni ispadanja, i to je dovelo do toga da aktuelno prvenstvo startuje u Prvoj ligi Kragujevca. 

Republika

Sastav Budućnosti iz Resnika je sezonu otvorio remijem protiv trenutno poslednjeplasirane Kolonije, a zatim je napravljen negativan niz od sedam poraza, pred kraj jesenjeg dela zabeležena su dva trijumfa i jedan "iks" što je delimično popravilo raspoloženje u ekipi, ali i dalje se tim nalazi u zoni ispadanja, na 13. poziciji.

Prvi tim iznad crte po trenutnom stanju na tabeli ima 12 bodova, dok je sredina tabele udaljena još jedan trijumf preko toga, ništa nije izgubljeno za ekipu iz Resnika, ali će na proleće morati dosta bolje, kako ne bi došlo do ponovnog silaska u niži rang takmičenja.

Uprava kluba je predstojeći zimski rok uveliko pripremala, i već je stigla informacija o prvom dolasku, i to kakvom. Po mnogima najbolji čuvar mreže Prve gradske lige, Miloš Lazović (28) odlučio je da zaduži opremu Budućnosti za naredni period. Reč je o golmanu koji je prethodnih godinu dana bio član Hajduka iz Jovanovca, o karijeri ne treba puno trošiti reči, branio je u velikom broju klubova, a između ostalog bio je "jedinica" Zemuna, Omladinca iz Zablaća..

Republika

Foto: FK Budućnost Resnik

Miloš Lazović

Dolaskom Lazovića uprava je odradila veliki posao po pitanju odbrane svog gola, stigao je čuvar mreže koji je školovan, i po mnogima izuzetan u dosadašnjoj karijeri. Pored travnate podloge Miloš je aktivan i na parketu gde trenutno nastupa za KMF Partenon.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading