PROVERENI GOLGETER SE VRAĆA KUĆI: Bivši fudbaler OFK Beograda, Zvezdare i mnogih drugih klubova postigao je dogovor sa upravom!

Autor:

Sport

06.12.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da ponovo "rešeta" protivničke mreže.

PROVERENI GOLGETER SE VRAĆA KUĆI: Bivši fudbaler OFK Beograda, Zvezdare i mnogih drugih klubova postigao je dogovor sa upravom!

Foto: Facebook.com

Ostvarevila je Mladost iz Prnjavora dve godine za redom visok plasman u zonskom rangu, ali je prošle godine klub morao da se pomiri sa selidbom u Mačvansku okružnu ligu, koju je tim osvojio leta 2019. godine.

Republika

Nakon četiri godine vratio se tim Mladosti u okružni rang, i bilo mu je potrebno određeno vreme u aktuelnom prvenstvu da se uhvati prava forma, u prvih pet kola osvojena su samo četiri boda, ali je kasnije sve krenulo dosta bolje. Sastav iz Prnjavora zimsku pauzu provodi na sedmoj poziciji sa 24 osvojena boda, što je deset manje u odnosu na lidera, ekipu Vojvode Stepe iz Draginja.

Po broju postignutih golova Mladost se nalazi na desetom mestu u ligi, sa 27 pogodaka, i to je bio alarm uparvi da se napadačka linija ojača fudbalerom koji u nogama ima golove. Nakon pregovora, na obostrano zadovoljstvo sklopljena je ponovna saradnja sa Igorom Tripunovićem (25). 

 

Tripunović je prve fudbalske korake napravio upravo u Prnjavoru, u svom selu, odakle je kasnije kroz karijeru bio član OFK Beograda, Zvezdare, BSK Borče, Milana Orlića (Novo Selo), Cera (Petkovica), Studenca i Luka iz Voćnjaka, gde je proveo poslednjih godinu dana i odakle stiže u dres Mladosti.

Tripunović je provereni golgeter, odlučio je da se vrati u svoj klub, u svoje selo i da zajedno sa saigračima pokuša da vrati klub tamo gde mu je po mnogima i mesto, a to je zonski rang.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading