SVEKAR ALEKSANDRE PRIJOVIĆ NAPOKON RAZVEZAO JEZIK! Boba Živojinović prekinuo tišinu, pa otkrio šta zaista mislio o Filipoj supruzi!

Autor:

Zabava

07.12.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boba Živojinović je prokomentarisao uspeh Aleksandre Prijović, pa otkrio kakva je ona zaista.

SVEKAR ALEKSANDRE PRIJOVIĆ NAPOKON RAZVEZAO JEZIK! Boba Živojinović prekinuo tišinu, pa otkrio šta zaista mislio o Filipoj supruzi!

Foto: Republika.rs,ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Aleksandra Prijović završila je sinoć sa pet spektakularnih koncerata u Areni Zagreb, a iako se Lepa Brena nekoliko puta oglasila o njenom uspehu, sada je to učinio i njen svekar Slobodan Boba Živojinović.

U intervjuu za hrvatske medije, gde je boravio u društvu svoje supruge, dotakao se odnosa sa snajom, pa je istakao da je ona "jedna predivna i emotivna osoba".

Živojinović je istakao da je Aleksandra "jedna predivna i emotivna osoba" koja svojim nastupima ostavlja publiku bez daha. Takođe, istakao je i podršku koju je pevačica dobila od kolega, naglašavajući da nije slučajno što su mnogi pevači došli da je podrže.

Republika

Foto: ATA Images, Shutterstock

 

 

- Mislim da su se kod Aleksandre neke kockice spojile. Ona je jedna predivna i emotivna osoba. Aleksandra na svim nastupima zaplače. Zaplače, jer to predstavlja koliko je ona čista i dobra i nije ni čudo što su svi ovi pevači došli da je podrže i da budu deo ovog velikog spektakla. To nije slučajno, a to je sve jedna predivna bajka i priča i neka traje što duže i bolje. Mi smo svi tu da podržimo našu decu i da budemo uvek uz njih - rekao je Živojinović za hrvatske medije.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

 

 

Na poslednjem koncertu, Aleksandra Prijović imala je gostovanje Maje Berović, dok je na prethodnom zapevala sa Lepom Brenom i Jelenom Rozgom. Ova podrška kolega dodatno je istakla značaj njenog uspeha. Slobodan Boba Živojinović je naglasio da je porodica tu da podrži svoju decu i da bude uz njih u svakom trenutku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading