PROPALA NINOVA PROSTAČKA SAČEKUŠA ZA VUČIĆA Gomila uvreda kao uvodnik za intervju s predsednikom Vučićem

Autor: B.K

Vesti

07.12.2023

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedeljnik Nin objavio je posle 7,5 godina intervju sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, ali je napravio skandaloznu uvertiru za taj intervju i na isti način "prilagodio" sadržaj ostatka tog broja svog lista.

PROPALA NINOVA PROSTAČKA SAČEKUŠA ZA VUČIĆA Gomila uvreda kao uvodnik za intervju s predsednikom Vučićem

Foto: youtube/Nedeljnik NIN

Za početak, kako je za Šolakov tabloid Danas objasnio Milan Ćulibrk, glavni urednik Nina, pristali su na intervju s Vučićem uz ultimativan uslov da se odmah zakaže isti takav intervju sa Draganom Đilasom, što je i urađeno, pa će tako u sledećem broju, dan pred izbornu ćutnju, izaći veliki razgovor sa gazdom cele opozicije i liderom Stranke slobode i pravde.

Pritom, čisto da bi kontekst bio potpuno jasan, svih tih prethodnih 7,5 godina Vučića je u Ninu čerečen, pravljen najgorim na svetu, optuživan za sve i svašta, dok o Draganu Đilasu, bez preterivanja, nije napisana maltene nijedna ružna reč.

Idemo dalje, na udarnoj petoj strani Nina, ispred Vučićevog intervjua, objavljena je, nimalo slučajno, karikatura Dušana Petričića na kojoj je predsednik Srbije nazvan "lažovom", "muljatorom", "šibicarem", "varlicom", "lopovom", "otimačem", "pljačkašem", "mrziteljem", "čovekom koji vređa", korumpiranim"...

Foto: Printscreen/NIN

Karikatura iz NIN-a

 

Tek posle ovakvog predstavljanja predsednika i nametanja negativnog stava, čitaocu je dopušteno da pročita šta Vučić ima da kaže. I to na pitanja koja su, takođe, sadržala razne optužbe, insinuacije, uz navođenje raznih netačnih podataka koji su predstavljeni kao istina.


Iza Vučićevog intervjua, sličan nastavak.

Sledi reditelj Srdan Golubović, jedan od pokretača opozicione inicijative Proglas, koji iz sveg raspoloživog oružja udara na Vučića i aktuelnu vlast, pa dalje slede neskriveno opoziciono orijentisani tekstovi "Otvorena ponuda i skrivene ucene" i "Ikebana u vrhu naprednjačke liste", te da sve začini na kraju ceo blok napada na policiju i tužilaštvo, uz najbesmisleniju moguću optužbu, bez i jednog jedinog dokaza da država (čitaj policija i Bata Gašić ili službe) prisluškuju građane. U tom tekstu čak i sam autor kaže da nema dokaza da država stoji iza bilo čega što se nabraja, ali koga briga...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (25)

Loading
Ena

07.12.2023 13:31

Tajkunski mediji ne prestaju sa napadima na Vučića, ali što ga više napadaju on je sve jači.

Nebojša

07.12.2023 13:36

Opozicija nema čime da se pohvali kada je bila na vlasti, pa im samo ostaje da iznosi lažne optužbe na račun predsednika i SNS-a.

Milica

07.12.2023 14:25

Мислим да је Вучић урадио праву ствар што је говорио за НИН, јер је запушио свима уста и показао да се никога не боји, јер он иза себе оставља јаку и стабилну Србију.

Lela

07.12.2023 14:28

Вучић би дошао и на N1 i Novu S, али му Шолакови и Ђиласови полтрони не дају. Знају да би Вучић разобличио све њихове лажи и манипулације.