JAVNO IZVINJENJE JOVANA MEMEDOVIĆVA: Prekinuo program, direktno se obratio gledaocima!

Autor: P. R.

Zabava

07.12.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razbesneo javnost komentarom u "Poteri"!

JAVNO IZVINJENJE JOVANA MEMEDOVIĆVA: Prekinuo program, direktno se obratio gledaocima!

Foto: printscreen-rts1

Jovan Memedović, poznati voditelj kviza "Potera" i autor emisije "Sasvim prirodno", nedavno je uputio javno izvinjenje notarima zbog svojih nedoličnih komentara u poslednjoj epizodi popularnog kviza.

Naime, Memedović je gostovao u emisiji "Jedan dobar dan" gde je iskoristio priliku da se izvini notarima koji su reagovali na njegove reči. On je istakao da mu je namera bila da opusti takmičara, ali da shvata kako su njegove reči mogle biti pogrešno protumačene.

Uvek to radim samo da bih opustio takmičare, a oni su, ne krivim ih, ali zaista pred reflektorima, pred kamerama, potpuno u nekom drugom stanju, tako da kažem. I ja onda sve vreme pokušavam da ih opustim, da se ponašaju prirodno i da ono što znaju, znaju - objašnjava Memedović.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Jovan Memedović

- To se baš nije razumelo da je bilo potpuna šala nego, eto, malo je ozbiljno, pa sam dužan da se izvinim notarima, pogotovo svom prijatelju Gliši, kod kojeg često idem kad treba nešto da zavedem i da se udari pečat, jer to je možda bila malo veća, grublja šala. Očigledno je da se njihov posao ne svodi na pečate, na zavođenje, nego ima tu mnogo, mnogo zbiljnih stvari vezano za ugovor, a sve to mi je on objasnio - naglašava voditelj popularnog kviza, te dodaje i da razume zašto su se notari naljutili, jer je i on sam često meta kritika:

- Kažu mi ideš po selima i jedeš. I ja bih mogao da se naljutim zbog toga, da kažem čekaj, to ste samo primetili. To je ono što se na prvi pogled vidi, a iza toga se ne vidi kako sam ja stigao uopšte do tih dalekih prostora, i do sela, i do ljudi, i zašto sam uopšte dolazio - napominje Jovan Memedović.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Jovan Memedović

Podsećanja radi, u razgovoru sa jednim od takmičara, studentom Pravnog fakulteta, Jovan Memedović pomenuo je notare, te u jednom momentu rekao da "oni samo zavode i lupaju pečate", što je naišlo na negativne komentare javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ivan

08.12.2023 09:09

A šta je rekao pogrešno pa se gospoda uvredila, apsolutno je potpuno tačno opisao njihov posao lupača pečata. Jedino nije napomenuo koliki ogroman novac uzmu od građana za 10 minuta posla. Meni su recimo na ostavinskom postupku naplatili 69 000 dinara taj njihov pečat a ja sam jedan od petoro naslednika pokojnog oca i imovinu smo podelili od prilike na jednake delove i svakome od nas su naplatili isti iznos što bi znači da je notar od nas naplatio preko 300 000 dinara za 5 potpisa i 5 puta udaranja pečatom po običnom papiru formata a4