NEĆETE VEROVATI KO JE BRAT ŽIKE JAKŠIĆA: U pitanju je poznati pevač!

Autor: P. R.

Zabava

12.12.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno otkriće iz života popularnog voditelja!

NEĆETE VEROVATI KO JE BRAT ŽIKE JAKŠIĆA: U pitanju je poznati pevač!

Foto: ATA Images

Žika Jakšić

Žika Jakšić, poznati voditelj emisije "Nikad nije kasno", često je tema interesovanja javnosti, ali malo ko zna da ima i brata. Naime, njegov brat Vladimir Jakšić Musa, takođe je poznat javnosti kao deo rokenrol grupe "Revolveri", koja je bila vrlo popularna devedesetih godina. Njihovi hitovi poput "Nema povlačenja, nema predaje" i "Brod na okeanu" ostali su upamćeni kao deo muzičke scene tog vremena.

Inače, pored muzike, Musa se istakao i kao reditelj dokumentarnog filma o vinčanskoj kulturi. Ovaj film je snimio iz ljubavi prema figurinama pronađenim u svom rodnom gradu Aleksandrovcu, u selu Vitkovo. Vinčanska kultura je prva organizovana civilizacija u Evropi, čija dostignuća i danas iznenađuju nauku i menjaju pisanu istoriju.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Vladimir Jakšić Musa

- Film sam snimio iz čiste ljubavi prema figurinama pronađenim u mom rodnom gradu Aleksandrovcu, u selu Vitkovo. Naime, vinčanska kultura je nešto šta treba da prezentujemo svetu. To je fascinantna prva organizovana civilizacija u Evropi. Njihova dostignuća i danas iznenađuju nauku i menjaju pisanu istoriju. Važno je da je film na engleskom jeziku i da u filmu imamo Benjamina Eliota, istoričara iz Brajtona, koji na putu od Velike Britanije do Srbije priča sa iskusnim arheolozima u svojoj potrazi za istinitom Vinčom - rekao je ranije Musa za domaće medije.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen/Svarga TV

Vladimir Jakšić Musa

Podsećanja radi, iako voditelj Žika Jakšić ne voli da se eksponira kada je u pitanju privatni život, poznato je da je bio u braku sa Dajanom Paunović, sa kojom ima sina. Takođe, njegov stariji sin je oženjen i živi i radi u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading