NASILNIK GRIN DOBIO ŠTA JE ZASLUŽIO: Evo KOLIKA SUSPENZIJA čeka DIVLJAKA!

Autor:

Sport

14.12.2023

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA liga mu nije oprostila nesportski potez.

NASILNIK GRIN DOBIO ŠTA JE ZASLUŽIO: Evo KOLIKA SUSPENZIJA čeka DIVLJAKA!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa Drejmond Grin suspendovan je na NEODREĐENO vreme saopštili su čelnici NBA lige.

Grin je divljački udario Jusufa Nurkića u meču protiv Finiks Sansa, a ovo mu je drugi incident u samo mesec dana, nakon što je prethodno MMA zahvatom davio Rudija Gobera.

 

 

Za davljenje je dobio pet utakmica suspenzije i novčanu kaznu, a sada ga čeka mnogo duže hlađenje.

Istorija incidenata Drejmonda Grina prati ga već godinama.

Tako je udarao Lebrona Džejmsa u genitalije nogom, nokautirao je saigrača Džordana Pula na treningu, gazio je Domantasa Sabonisa po rebrima dok je ležao na podu, a agresivnost ispoljava na svakoj utakmici koju igra.

NBA mora da stane na put ovakvom ponašanju, jer se stiče utisak da pojedini igrači mogu da rade šta požele, dok se drugi kažnajvaju i za verbalne prigovore(Jokić i Dončić)

Grin se nakon mučkog udarca izvinjavao Jusufu Nurkiću, izjavio je da nije bilo namerno, ali snimak jasno pokazuje da je namera postojala.

 

 

Čak ni Nurkić izvinjenje nije prihvatio, a ponašanje Grina nazvao je "sramotnim". Dodao je Jusuf da mu je bar drago da nije pokušao da ga udavi.

 

 

Izostanak Drejmonda biće hendikep za Voriorse i trenera Stiva Kera, jer i pored svih svojih mana, on je i dalje jedan od najboljih defanzivnih igrača u ligi, ali ovakvo ponašanje ne priliči NBA "veteranu" koji je četvorostruki šampion.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading