"VUČIĆ MI JE JEDINI POMOGAO KADA MI JE MAJKA BILA BOLESNA" Karleuša prvi put progovorila o podršci predsednika Srbije (VIDEO)

Autor: P. R. / O. B.

Zabava

20.12.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša otvorila dušu o pokojnoj majci i podršci koju je tada dobila od predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

Muzička zvezda Jelena Karleuša održala je pres konferenciju u jednom prestoničkom hotelu, gde je pored najave svog nastupa za doček reprize Novu godine, iznela i neke veoma zanimljive detalje o svom odnosu sa predsednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem.

Naime, popularna pevačica je iznenadila mnoge kada je otkrila da je uprkos njihovim prethodnim nesuglasicama, Vučić bio jedini koji joj je pružio podršku kada je njena majka, spikerka Divna Karleuša, bila bolesna, kao i da joj je on bez reči pružio pomoć i omogućio lečenje njene majke u Nemačkoj.

- Ispričaću vam jednu interesantnu stvar za Aleksandra Vučića, ispričaću vam zašto on ima moju simpatiju. Kada je moja majka bila bolesna, mi smo bili baš u lošim odnosima, ja sam se izjašnjavala puno puta loše o njemu, onako negde zatrovana mnogim stvarima koje možda nisam ni imala pravo, ali kada se moja majka razbolela, ja sam krenula da tražim pomoć sa mnogo strana i od mnogo ljudi. Nećete verovati u jednom momentu sam bila saterana uza zid i nisam više imala od koga da tražim pomoć, pa sam odlučila da nabavim njegov broj telefona i da ga pozovem za pomoć. Od svih ljudi i prijatelja koje sam pozvala, jedino ko mi je pomogao bio je čovek koga sam do tog momenta žestoko napadala i kritikovala, a to je bio Aleksandar Vučić. On je bez reči našao kontakte i pomogao mi da se moja majka leči u Nemačkoj. Eto, to je moje hvala - istakla je Karleuša za Republiku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Tanjug/JADRANKA ILIC/ nr, Instagram.com

Jelena Karleuša o Aleksandru Vučiću

Podsećanja radi, Jelena Karleuša je nedavno u svom stilu direktno uputila poruku doktoru Branimiru Nestoroviću, te ga pozvala da se dogovori sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, spominjući čak i tetku koja radi u Tiršovoj i koja ga veoma poštuje.

Slušaj ti Nestoroviću, ja za novo glasanje nemam šta da obučem. Razumeš?! Ovaj poslednji autfit da nadmašim ne mogu. Nema više šta, kraj. Idi tamo, dogovori se, tetka mi radi u Tiršovoj, obožava te i samo lepo priča o tebi. Ne zezaj sad nego zovi Vučića! Ovi drugi su te ogovarali, sad ću da ti nađem i pošaljem! Koji ti je Instagram da te tagujem! Hajde, molim te, ne mogu opet, ide mi Miličin koncert, ide mi Nova godina (dođi na reprizu u Hajat, moj si gost, jedan sto za doktore ostavljam) - rekla je pevačica nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Viki

20.12.2023 21:28

J... Te on!