KARLEUŠA POKAZALA GO STOMAK I TRBUŠNJAKE: Pevačicu opkolila horda Deda Mrazova u hotelu (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

20.12.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu opkolila horda Deda Mrazova u hotelu, ovo morate da vidite!

KARLEUŠA POKAZALA GO STOMAK I TRBUŠNJAKE: Pevačicu opkolila horda Deda Mrazova u hotelu (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jelena Karleuša

Muzička zvezda Jelena Karleuša se pojavila u najprestižnijem beogradskom hotelu kako bi najavila svoj nastup za spektakularnu reprizu 2024. godine, tačnije 1. januara. Naime, pevačica je stigla društvu četvorice muškaraca obučenih u kostime Deda Mraza, a njihovo interesantno izdanje privuklo je pažnju prisutnih, ali ono što je posebno nateralo ljude da protrljaju oči bila je Karleušina pojava.

Jelena je, naime, zablistala u crnoj dugoj, uskoj haljini sa velikim prorezom oko stomaka, ističući svaki mišić i atribut na njenom telu. Njen izgled je ostavio čak i Deda Mrazove u čudu, a prisutne medijske ekipe nasmejala je svojim duhovitim komentarom.

- Nisam morala da sedim deki u krilu da bih dobila sve želje kao neke devojke. Ja sam sama sebi ispunila želje - istakla je Karleuša kroz smeh, sve vreme pozirajući prisutnim fotoreporterima.

Inače, najava spektakularne reprize za 2024. godinu izazvala je veliko interesovanje među publikom koja jedva čeka da vidi šta Karleuša sprema za taj događaj. Njeni nastupi uvek su praćeni velikom pažnjom, a ova najava samo je dodatno podgrejala uzbuđenje među njenim fanovima.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jelena Karleuša na konferenciji za reprizu Nove godine 2024

Podsećanja radi, Jelena Karleuša je nedavno u svom stilu direktno uputila poruku doktoru Nestoroviću, te ga pozvala da se dogovori sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, spominjući čak i tetku koja radi u Tiršovoj i koja ga veoma poštuje.

- Slušaj ti Nestoroviću, ja za novo glasanje nemam šta da obučem. Razumeš?! Ovaj poslednji autfit da nadmašim ne mogu. Nema više šta, kraj. Idi tamo, dogovori se, tetka mi radi u Tiršovoj, obožava te i samo lepo priča o tebi. Ne zezaj sad nego zovi Vučića! Ovi drugi su te ogovarali, sad ću da ti nađem i pošaljem! Koji ti je Instagram da te tagujem! Hajde, molim te, ne mogu opet, ide mi Miličin koncert, ide mi Nova godina (dođi na reprizu u Hajat, moj si gost, jedan sto za doktore ostavljam) - napisala je pevačica nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading