PARTIZAN DOBIO POJAČANJE PRED REAL: Crno-beli NAPADAJU "kraljevski klub" nakon TRIJUMFA u Valensiji!

Autor:

Sport

20.12.2023

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši kapiten pomaže svojim drugovima.

PARTIZAN DOBIO POJAČANJE PRED REAL: Crno-beli NAPADAJU "kraljevski klub" nakon TRIJUMFA u Valensiji!

Foto: Starsport

Veterani Partizana su na turneji u Španiji uporedo sa prvim timom, a nakon ubedljive pobede u Valensiji, snage će odmeriti i protiv Real Madrida.

Crno-beli će u meč protiv Madriđana ući pojačani za bivšeg kapitena Novicu Veličkovića, koji će po jedno poluvreme igrati i za Partizan i za Real Madrid.

Republika

Foto: Starsport

Novica Veličković

 

Podsetimo, veterani košarkaškog kluba Partizan pobedili su "vršnjake" iz Valensije rezultatom 82:59 u meču koji je bio uvertira za 15. kolo Evrolige gde su crno-beli ostvarili bitnu pobedu.

Timovi su igrali u sledećim sastavima:

PARTIZAN: Milenko Tepić, Nebojša Zorkič, Vlada Petrović, Saša Pavlović, Luka Bogdanović, Ratko Varda, Uroš Tripković, Predrag Šuput, Branko Sinđelić, Kosta Perović (drugo poluvreme)

VALENSIJA: Viktor Baldo, Karlos Rodriges, Hose Migel Garsija, Berni Alvares, Viktor Luengo, Fernando San Emeterio, Alfonso Kastilja, Havi Viger, Kosta Perović (prvo poluvreme), Giljermo Lopes, Herardo Sendra, Jakobo Ijeilat, Anhel Solas.

Sve je proteklo u prijateljskoj atmosferi uz mnogo osmeha, a grobari su mogli da se podsete majstorija Uroša Tripkovića, Koste Perovića, Luke Bogdanovića, Aleksandra Pavlovića, Milenka Tepića i mnogih drugih asova koji su im u prošlosti doneli mnogo radosti.

Rezultat je naravno bio u drugom planu, a ovakvi dueli predstavljaju pravu poslasticu za navijače koji obožavaju igru pod obručima.

Slično će biti i Madridu, a crno-beli će pojačani bivšim kapitenom svakako ići na još jedan trijumf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading