KARLEUŠA UPALA SA PIŠTOLJIMA NA KONCERT MILICE PAVLOVIĆ: Svi pali u trans kada su je ugledali (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

23.12.2023

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovome će se dugo pričati!

KARLEUŠA UPALA SA PIŠTOLJIMA NA KONCERT MILICE PAVLOVIĆ: Svi pali u trans kada su je ugledali (FOTO)

Foto: Republika

Mlada pevačica Milica Pavlović večeras je priredila publici koncert u beogradskoj Areni, ali publika je pala u trans tek kada se na bini pojavila muzička zvezda Jelena Karleuša, koja je u izazovnom kostimu izazvala ovacije već prvim koracima na u velikoj hali na Novom Beogradu.

Naime, Karleuša je na sebi imala specifičnu jaknu u roze boje, specijalnu dizajniranu za ovu priliku, dok je ispod nje bila u crnom kostimu u obliku revolvera na grudima i na kukovima, dok je na izvajanoj pozadini nakačila - metke!

- Dragi Beograde, draga Milice, ti ne znaš šta si večeras dobila... Ti si večeras dobila tajno naoružanje - rekla je Jelena pred prisutnom publikom, koja ju je dočekala aplauzom.

Inače, poznato je da su Jelena Karleuša i Milica Pavlović veoma bliske, te da imaju i zajedničku duetsku pesmu "Mashallah", koju su odmah i otpevale, nakon čega je nekadašnja "Zvezda Granda" napustila scenu. Pop diva je zatim zapevala svoj hit "Karli bič" sa novog albuma "Alfa", a onda i druge svoje pesme zbog kojih je publika skandirala.

Podsećanja radi, Milica Pavlović je svoj solistički koncert u Beogradu dugo najavljivala, kao spektakl o kom će se dugo pričati. Međutim, očigledno da nije sve onako kako je ona isplanirala, pa je to pokušala to da sakrije na bini - detaljnije o tome možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading