DEBAKL NA KONCERTU MILICE PAVLOVIĆ U ARENI: Pevačici sve zakazalo usred pesme, PRODUKCIJA morala da izađe na binu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.12.2023

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović doživela veliki peh na koncertu.

DEBAKL NA KONCERTU MILICE PAVLOVIĆ U ARENI: Pevačici sve zakazalo usred pesme, PRODUKCIJA morala da izađe na binu! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Twitter/Printscreen

Pevačica Milica Pavlović večeras je priredila publici koncert u Areni, a na društvenim mrežama su već krenule da se pojavljuju video snimci, koji ukazuju da mnoge stvari nisu funkcionisale. 

 

Naime, na društvenoj mreži ,,X" pojavio se snimak kako Milica, dok uživo izvodi pesmu, ima problem sa bubicom i ozvučenjem, pa je hitno morelo da reaguje i stručno osoblje. Momak je iskočio na binu u Areni, kako bi sredio situaciju, a tom prilikom Milica je pokušala da sakrije sve, obraćajući se prisutnima u publici. 

- Ooo! Bez stresa - pričala je Milica u mikrofon. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Podsetimo, Milica je ovaj koncert dugo najavljivala, kao spektakl o kom će se dugo pričati. Međutim, očigledno da nije sve onako kako je ona isplanirala, pa je pokušala to da sakrije na bini. 

Na koncertu su se pojavile poznate ličnosti, među kojima su Ljupka Stević, Ana Sević, Leontina Vukomanović, Tijana Dapčević, Suzana Jovanović a kao specijalni gost došla je i pevačica Jelena Karleuša, koja je pokušala da se sakrije od paparaca, kako ne bi slikali njen kostim za večerašnji nastup. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Suzana Jovanović

 

Suzana Jovanović imala je i važnu poruku, pre nego što je ušla u Arenu:

- Kakve bih savete mogla da dam, jedino što im savetujem jeste da ne zaborave odakle su došle i sa koliko para. Moraju da cene ovaj uspeh i sve ovo što im se dešava, ovo je predivno, po mom mišljenju, neće večito da traje, ali treba iskoristiti ovaj trenutak slave i kad vas ljudi traže, posle kako bude, neka bude - rekla je Suzana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Фанатик

29.12.2023 04:12

3 и по сата концерта треба издржати на бини, свака јој част!