LORENCO BRAUN VERUJE U VEČITE: Partizan ili Zvezda Meridianbet će biti na FAJNAL FORU!

Autor:

Sport

23.12.2023

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lorenco Braun dao je svoje mišljenje o timovima koji će se naći na završnom turniru Evrolige.

LORENCO BRAUN VERUJE U VEČITE: Partizan ili Zvezda Meridianbet će biti na FAJNAL FORU!

Foto: Starsport

Lorenco Braun

Košarkaš Makabija iz Tel Aviva, koji trenutno prinudno igra svoje domaće utakmice u Beogradu, pružio je uvid svim zainteresovanima u svoje mišljenje o potencijalnim učesnicima fajnal fora u Berlinu

Najtrofejniji klub iz Izraela trenutno je u grčevitoj borbi za plej-of. Makabi je jedan od čak sedam timova sa devet pobeda iz 16. utakmica!

Ono što malo iznenađuje, jeste samouverenost sa kojom je bivši igrač Crvene zvezde Meridianbet svrstao svoju ekipu na jedno od četiri mesta za završi turnir Evrolige. 

Republika

Foto: Starsport

Lorenco Braun iz vremena kada je nastupao za Crvenu zvezdu Meridianbet

Braun je ubeđen da će se na fajnal foru naći njegova ekipa zajedno sa izvanrednim Realom iz Madrida i Barselonom. Zanimljivo je da četvrto mesto u svom odabiru čuva za beogradske večite rivale.

- Timovi za Fajnal for ove sezone? Reći ću Makabi, naravno, Real Madrid, Barselona i ne mogu da se odlučim između Crvene zvezde i Partizana. Reći ću ta dva tima za treće i četvrto mesto - izjavio je Lorenco Braun. 

Plejmejker Makabija iza sebe ima još jednu fantastičnu sezonu. Kao predvodnik izraelske ekipe, Braun prosečno beleži 14,8 poena i 6,8 asistencija, što ga stavlja na mesto jednog od ubitačnijih i efektnijih igrača u najelitnijem evropskom takmičenju. Trenutno na tabeli Evrolige, Makabi zauzima desetu poziciju, ali s obzirom na jačinu timova ove sezone, stanje na tabeli može da se promeni već sledeće kolo u kojem Izraelci gostuju Žalgirisu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading