MAJK TOBI U TRANSU! Košarkaš Zvezde Meridianbet "ODLEPIO" na poznati narodnjak! Pesmom ODUŠEVIO delije! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.12.2023

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli proslavili pobedu nad Makabijem u dvorani "Aleksandar Nikolić".

MAJK TOBI U TRANSU! Košarkaš Zvezde Meridianbet "ODLEPIO" na poznati narodnjak! Pesmom ODUŠEVIO delije! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet upisali su i šestu pobedu ove sezone u Evroligi, savladavši "Ponos Izraela" u 16. kolu rezultatom 98:92.

Meč su obeležili najbolji pojedinac Miloš Teodosić (27p, 14as) i Džoel Bolomboj s evroligaškim rekordom karijere (22p), ali im je uz rame bio i Majk Tobi koji je odigrao možda i najbolju utakmicu u dresu srpskog šampiona, od dolaska na Mali Kalemegdan.

Slovenački reprezentativac je bio fenomenalan u napadu, upisavši 12 poena, uz nekoliko sjajnih zakucavanja. Sjajnu partiju Amirakanac je znao da proslavi.

Naime, posle trijumfa nad Makabijem, nekolicina košarkaša Crvene zvezde Meridianbet otišlo je u jedan poznati beogradski noćni klub i proslavilo važan trijumf Sferopulosovog tima, koja je crveno-bele ostavio u trci za plasman u plej-of i plej-in.

Centar Zvezde Meridianbet se posebno veselio, uz jedan poznati narodnjački hit, koji je poslednjih godina veoma popularan među srpskim sportistima.

Majk Tobi nije štedeo grlo. Pevao je i đuskao uz numeru Nedeljka Bajića Baje "Koktel ljubavi", a ubrzo je pokupio i simpatije zvezdaša koji su ga ishvalili po društvenim mrežama.

Ujedno, ovim potezom je bivši igrač Barselone još jednom pokazao šta misli o odlasku sa Malog Kalemegdana i eventualnom prelasku u španske Tenerife, o čemu je i pričao posle pobede nad Izraelcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading