NAJVEĆI OSLONAC ANE KORAĆ: Bez ove osobe ne može da zamisli ŽIVOT! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.12.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać je izuzetno vezana za svoju porodicu, a od majke je nasledila lepotu!

NAJVEĆI OSLONAC ANE KORAĆ: Bez ove osobe ne može da zamisli ŽIVOT! (FOTO)

Foto: Miloš Miletić

Ana Korać

Mlada biznismenka Ana Korać privlači pažnju gde god da se pojavi i važi za jednu od najnegovanijih žena na našoj estradi, a svoju lepotu nasledila je od majke Ljiljane. Iako se Ljiljana ne pojavljuje toliko često u javnosti, Ana s vremena na vreme objavi fotografije sa njom.

Koraćeva nikada nije krila koliko je vezana za svoju porodicu. Za svoju majku je više puta istakla da joj je najveći oslonac u životu.

Republika

Foto: instagram.com/anakorac.official

Majka Ane Korać

- Meni je porodica sve na svetu. Majka mi je oslonac u životu. Za mene je ona najbolji roditelj na svetu. Ponosna sam i srećna što sam imala privilegiju da baš ona bude moja majka - rekla je Koraćeva jednom prilikom.

Republika

Foto: instagram.com/anakorac.official

Ana Korać sa majkom Ljiljanom

Inače, mnogi se iznenada kada čuju koje je Ana Korać zapravo godište. Budući da je dugi niz godina u estradnim vodama i da je faktički odrasla kao bomba sa naslovnih strana, mnogi su zaboravili da je Ana Korać zapravo rođena 4. juna 1994. godine, a da je već ostvarila sve svoje devojačke snove. Jedan od snova joj je bio da se ostvari u ulozi majke, a o svom nasledniku je pričala za Republiku.

- Odlično se osećam, bas onako kako sam i zamišljala, srećno, blagosloveno i ispunjeno. Roditeljstvo u ženi budi najvrednija osećanja. Moje srce, duša, kompletno biće je posvećeno sinu, koji je centar mog sveta. A bebac je predobar, mio, sladak i malen. Upoznajemo se polako, obožavamo i slušamo, i ja njega i on mene. Što se nespavanja tiče, to su one slatke muke o kojima je i meni moja majka govorila. Sad je potpuno razumem. Hvala bogu, sin je poslušan, spava lepo i obaveze oko bebe, bilo danju ili noću, ne padaju mi teško. Čim se probudi, odmah reagujem i brzo ga uspavam. Prilagodili smo se, pa i ja spavam kad spava i beba. U međuvremenu završavam i ostale obaveze, ali beba mi je prioritet - rekla je Ana za Republiku, pa potom dodala:

Republika

Foto: instagram.com/ana_korac

Ana Korać sa naslednikom

- Oblačim ga kao što sve majke oblače svoju decu. Tako radim sad i radiću ubuduće. Ne robujem brendovima, volim kvalitetne stvari, ali ne ističem ih ja, već oni koji pišu o meni. To sve razumem. Retko kada govorim o materijalnim stvarima i možda ljudi imaju pogrešnu sliku o meni zbog toga što sam često reklamirala neke odevne kombinacije, ali to je bila poslovna saradnja. Moj sin raste u normalnoj porodici, u kojoj se cene prave vrednosti, i trudiću se to da se potencira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading