MUŽ NAPLAĆIVAO ULAZ NA SAHRANU PREMINULE GLUMICE: Bizarna misterija nikad nije rešena, pred smrt prolazila kroz AGONIJU!

Autor:

Zabava

23.12.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug je noću budio i oblačio kao lutku, a nakon tragičnog događaja sumnje su pale na njega i njenu majku!

MUŽ NAPLAĆIVAO ULAZ NA SAHRANU PREMINULE GLUMICE: Bizarna misterija nikad nije rešena, pred smrt prolazila kroz AGONIJU!

Foto: youtube printscreen

Prošlo je tačno 16 godina od smrti Britani Marfi, a javnost i dalje gaji interesovanje za stvarne okolnosti koje su dovele do preranog kraja ove talentovane glumice. Njena smrt 20. decembra 2009. godine ostala je obavijena velom tajni i kontroverzi koje intrigiraju mnoge.

Ed Vinter otkrio je da je Britani Marfi planirala posetu lekaru, ali nažalost, nije stigla do medicinske pomoći. Smrt je bila posledica upale pluća i anemije, a otkriveno je da je prostor u kom je boravila bio izuzetno neuredan, sa raznim lekovima i medicinskim priborom.

Nakon Britanine smrti, pažnja javnosti usmerena je ka njenom suprugu Sajmonu Mondžeku. Brak koji je iznenadio mnoge, ubrzo je otkriven kao izvor emocionalnog zlostavljanja. Sajmon je kontrolisao svaki aspekt Britaninog života, ograničavajući joj slobodu i namećući svoju volju čak i u profesionalnom smislu. Jeziv detalj koji je zaprepastio mnoge jeste činjenica da je Sajmon znao da je budi usred noći kako bi je oblačio poput lutke i sugerisao plastične operacije.

Republika

Foto: youtube printscreen

Britani Marfi

On je preuzeo kontrolu nad njenim bogatstvom, osnovao fondaciju s njenim imenom i pokazao izuzetnu pohlepnost za novcem čak naplaćujući prisustvo na njenoj sahrani, čime je konačno uspeo da podmiri sve dugove koje je stvorio.

Nakon Britanine smrti, javnost je ostala zapanjena spekulacijama o mogućoj umešanosti Sajmona i Britanine majke u njenu smrt. Čak i Britanin polubrat izneo je teoriju da je glumica ubijena, izražavajući sumnju u prirodne okolnosti njene smrti i ističući da je izgledala zdravo neposredno pre tragedije.

Dokumentarac "Šta se dogodilo, Britani Marfi?" otkrio je nove detalje o bliskosti između Sajmona i Britanine majke, podstakavši dodatne spekulacije o njihovoj ulozi u celoj situaciji. Ova kontroverzna priča i dalje budi interesovanje javnosti, a istina o stvarnim okolnostima Britanine smrti i dalje ostaje misterija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading