PRVA DAMA BIH LUMPOVALA UZ PRIJU! Aleksandra "zapalila" Tuzlu, evo kakvo je IZNENAĐENJE priredila Bosancima!

Autor:

Zabava

23.12.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Aleksandra Prijović sinoć je održala svoj prvi od dva zakazana koncerta u hali Mejdan u Tuzli!

PRVA DAMA BIH LUMPOVALA UZ PRIJU! Aleksandra "zapalila" Tuzlu, evo kakvo je IZNENAĐENJE priredila Bosancima!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je održala svoj prvi koncert u dvorani Mejdan u Tuzli, u okviru svoje uspešne turneje "Od istoka do zapada". Prija je prvo raspametila Bosance u providnoj zelenoj haljini, koja se pripila uz njeno telo, a kao i svaki put, promenila je tri kombinacije.

Kako prenosi "Telegraf", jedna od najveselijih gošći na koncertu bila je Mirela Bećirović, supruga člana Predsedništva BIH Denisa Bećirovića. Prva dama Bosne i Hercegovina đuskala je do samog kraja uz Prijine hitove.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/mirela.becirovic.mb/

Mirela Bećirović

Kao i na svakom koncertu u okviru ove turneje, sa Prijom je nastupao Dejan Kostić, a specijalna gošća bila joj je pevačica Andreana Čekić, koleginica iz takmičenja "Zvezde Granda".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Andreana Čekić

Inače, Aleksandra je nedavno privukla veliku pažnju kad je u jednom poznatom prestoničkom lokalu prišla da se pozdravi sa Jelenom Karleušom. Jelena je potom na društvenoj mreži Instagram nahvalila Priju.

- Prija je izuzetno prijatna žena koja mi je prišla sa puno poštovanja, pohvalila moju decu kao lepo vaspitanu i neodoljivo me je podsetila na Jelenu Rozgu, Draganu Mirković i Natašu Bekvalac koje su isto tako mega fine u komunikaciji sa mnom. Šta da kažem sem da me vole te blage žene (ne znam šta vide u meni divljoj (smeh)) i da me tim "mac, mac" pristupom potpuno razoružaju! Da sam muško vrtele bi me oko prsta, kupila bih im po Birkin, a ovako imaju svu moju podršku - napisala je Jelena na svom storiju na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading