PRIJA PREKINULA KONCERT U ZAGREBU: Razlog će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

01.12.2023

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović na kratko prekinula svoj prvi koncert u Zagrebu!

 

 

Popularna pevačica Aleksandra Prijović je na kratko prekinula svoj prvi koncert u Areni Zagreb, a razlog za to bio je poseban. Naime, član njenog benda dobio je ćerku, a Prija mu je javno čestitala.

- Momci, samo sekund, da kažem nešto. Večeras je posebno veče, želim da čestitam mom dugogodišnjem prijatelju i saradniku, mom basisti, koji je danas dobio ćerku. Ja znam da si ti odlično večeras, publika je odlično, a i ja sam odlično - pa zapevala svoj hit "Ja sam odlično".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović

Kao i svaki prethodni, Prija je i ovaj koncert započela pesmom "Za nas kasno je", a potom se zahvalila publici u Zagrebu.

- Još jednom, dobro veče, Zagreb. Moram da vam priznam jednu stvar. Pred sami koncert isplaniram šta želim da kažem, ali imajući u vidu sve ono što se izdešavalo poslednjih par meseci, shvatila sam da ne znam šta da kažem, sem hvala. Hvala za ljubav, za podršku, hvala što smo zajedno uradili nešto što nikad nije odrađeno. Vratiću vam pesmom, svojim srcem i svojom dušom. Želim da uživamo svi zajedno. Hajde da napravimo najveću žurku - rekla je Aleksandra, pa zapevala "Testament".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading