ACO PEJOVIĆ BOLESTAN: Stigao iz Amerike na Prijin koncert u Zagrebu, kuma ga vinula u NEBESA! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

01.12.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aco Pejović je prvi specijalni gost na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu!

ACO PEJOVIĆ BOLESTAN: Stigao iz Amerike na Prijin koncert u Zagrebu, kuma ga vinula u NEBESA! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Popularna pevačica Aleksandra Prijović digla je atmoferu do usijanja na prvom koncertu u Areni Zagreb, a potom na binu izvela svog prvog specijalnog gosta - kuma Aca Pejovića. On je specijalno za ovaj koncert doleteo iz Amerike, kako bi ispoštovao svoju kumu, nakon što je tamo uspešno završio svoju turneju. Kako je Aleksandra otkrila, Pejović je došao bolestan na koncert.

- Molim vas najveći aplauz za mog kuma Aca Pejovića, iako je bolestan, došao je da ispoštuje svoju kumu, hvala ti što postojiš - rekla je Aleksandra, a publika je Pejovića nagradila gromoglasnim aplauzom.

Republika

Foto: Republika.rs

Aco Pejović i Aleksandra Prijović

Drugi gost na Prijinom prvom koncertu biće pevač Željko Samardžić, koji je o Aleksandri poslednjih nekoliko meseci imao samo reči hvale.

Ovo je posao u kom neverovatno uživam. Da me ne znam kako bole kosti, da sam prehlađen, kad se popnem na binu, kao da sam na infuziji. Nisam jedini, ima dosta kolega koji se slažu u priču. Sa takvim ljudima pravim i kvalitetne duete. Sa mojom dragom Kaliopi, sa Sašom Matićem. On može da mi bude sin po godinama, ali dobri smo prijatelji, zovemo se "komšo". On nekad ima po dva, tri nastupa u danu. Raduju me koncerti od Prijovićke, koju poštujem kao pevačicu. Divno mlado biće, koje vodi računa o pesmama - rekao je Željko nedavno za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading