BACIO ŽENU SA VIJADUKTA U REKU! Jeziv zločin dobio sudski epilog! ŠOKANTNA ODBRANA MONSTRUMA I JOŠ ŠOKANTNIJA PRESUDA!

Autor:

Svet

01.12.2023

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon suđenja, Anđelo Bernardone je osuđen na 14 godina zatvora, iako je tužilaštvo prvobitno tražilo zatvorsku kaznu od 24 godine.

BACIO ŽENU SA VIJADUKTA U REKU! Jeziv zločin dobio sudski epilog! ŠOKANTNA ODBRANA MONSTRUMA I JOŠ ŠOKANTNIJA PRESUDA!

Foto: Shutterstock

Italijanska policija izvršila hapšenje i poslala u zatvor

U malom italijanskom gradu Kazalbordinu, 26. decembra 2021. godine, dogodio se tragičan događaj koji je potresao čitavu zajednicu. Anđelo Bernardone (76) iz ove lokalne zajednice je ubio svoju 72-godišnju suprugu Mariju Ritu Konese, bacivši je sa vijadukta u reku Osento.

 

 

Ovaj događaj je izazvao veliku pažnju medija i javnosti, a sudski postupak koji je usledio doneo je presudu koja je izazvala kontroverze.


Nakon suđenja, Anđelo Bernardone je osuđen na 14 godina zatvora, iako je tužilaštvo prvobitno tražilo zatvorsku kaznu od 24 godine. Ova odluka suda je izazvala različite reakcije, s obzirom na težinu dela za koje je optužen. Sam osuđeni je izjavio da prihvata kaznu suda i izrazio kajanje zbog događaja.

Njegov advokat je tokom suđenja tražio oslobađanje, ističući nedovoljne dokaze i aludirajući na mentalno stanje optuženog u vreme zločina.



Istraga je pokazala da je Marija Konese godinama patila od Alchajmerove bolesti i teške demencije, što je sigurno predstavljalo izuzetno teško iskustvo za celu porodicu. Nakon operacije raka dojke, njeno psihičko stanje se dodatno pogoršalo, što je dodatno otežalo njihov brak. Anđelo je izjavio da je u trenutku zločina video "sve crno", što ukazuje na teško psihičko stanje kroz koje je prolazio.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading