"IZGLEDA DA SAM PRVI PUT UBIO"! Žena pokušala da spreči dečaka (12) da joj ukrade automobil, on je njime pregazio! IZREČENA MU PRESUDA!

Autor:

Svet

29.11.2023

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak je prilikom izricanja presude bio obučen u crno odelo sa belom košuljom i crnom kravatom. Tokom prethodnih ročišta, primećeno je da je delovao nezainteresovano i neozbiljno, što je izazvalo negativne reakcije prisutnih.

"IZGLEDA DA SAM PRVI PUT UBIO"! Žena pokušala da spreči  dečaka (12) da joj ukrade automobil, on je njime pregazio! IZREČENA MU PRESUDA!

Foto: Tanjug/AP

Tinejdžer (13), čije ime nije objavljeno, osuđen je danas na krunskom sudu u Šefildu na dve godine zatvora zbog opasne vožnje koja je rezultirala smrću 60-godišnje Marsije Grant.

Dečak je pokušao da ukrade automobil Marsije Grant, a kad je ona pokušala da ga u tome spreči tako što je stala iza automobila, on je krenuo unazad i pregazio nesrećnu ženu.

Nastradala je na licu mesta- Dečak je izrazio kajanje i priznao krivicu za opasnu vožnju, što je rezultiralo i manjom kaznom..



Tokom suđenja, prikazan je snimak nadzornih kamera koji je pokazao celokupan incident, a sud je saslušao i izjave svedoka - policajaca i bolničara koji su pokušali da nesrećnoj ženi pruže pomoć.Svedoci su rekli i da je dečak, koji je tada imao 12 godina, posle tragedije koju je izazvao rekao: "Izgleda da sam prvi put ubio" posle čega je i uhapšen.

Dečaku je u oktobru trebalo da počne suđenje za ubistvo Marsije Grant, ali se izjasnio krivim po manjoj optužbi i to su tužioci prihvatili.

Tužilac je istakao da su besmislene i opasne radnje optuženog dovele do "katastrofalnih povreda" koje su rezultirale smrću gospođe Grant.



Dečak je prilikom izricanja presude bio obučen u crno odelo sa belom košuljom i crnom kravatom. Tokom prethodnih ročišta, primećeno je da je delovao nezainteresovano i neozbiljno, što je izazvalo negativne reakcije prisutnih. Naime, na prethodnim ročištima, na kojem je negirao optužbe, viđen je zavaljen u fotelju, kako drži ruke iza glave i gleda uvis u novinare i policajce koji su sedeli na javnoj galeriji. U jednom trenutku je zevnuo, a jedan od policajaca u njegovoj pratnji mu je rekao da spusti noge koje je podigao na prednji deo klupe za optužene.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading