DVOJICA TINEJDŽERA POBEGLA IZ POPRAVNOG DOMA! Policija izdala upozorenje da su VEOMA OPASNI! Obojica optužena za UBISTVO!

Autor:

Svet

27.11.2023

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije prvi put da je jedan od njih uspeo da pobegne iz ove ustanove, jer je David i sredinom novembra takođe pobegao, ali je ubrzo pronađen i vraćen.

DVOJICA TINEJDŽERA POBEGLA IZ POPRAVNOG DOMA! Policija izdala upozorenje da su VEOMA OPASNI! Obojica optužena za UBISTVO!

Foto: pixabay.com

Dva tinejdžera optužena za ubistvo David Atkinskom i Vilajem Džekson pobegla su tokom vikenda iz popravnog doma u Luizijani, što je izazvalo veliku zabrinutost među lokalnim stanovništvom i policijom koja je upozorila ljude da su veoma opasni.

Ovo nije prvi put da je jedan od njih uspeo da pobegne iz iste ustanove, jer je David i sredinom novembra takođe pobegao, ali je ubrzo pronađen i vraćen.


Policija intenzivno traga za 17-godišnjacima Davidom Atkinskom i Vilajem Džeksonom, i apeluje na građane da ne približavaju osumnjičenima, s obzirom na to da se smatraju opasnim. 

- Pozivamo ljude da budu oprezni, jer su možda promenili lični opis. Molimo one koji ih vide i možda znaju gde se nalaze da ne oklevaju i pozovu policiju - navodi se u saopštenju.


Ustanova za maloletnike u Ist Baton Ružu postala je predmet kritika zbog ponovljenih slučajeva bekstva i nasilnih incidenata. Tokom 2021. godine, čak pet zatvorenika uspelo je da pobegne nakon su napali radnicu, oteli joj ključeve, a potom je i zaključali u jednu od ćelija. 

Nasilni incidenti unutar same ustanove dodatno su uznemirili javnost. Tuče među tinejdžerima, kao i napadi na osoblje improvizovanim noževima, stvaraju osećaj nesigurnosti i nedostatka kontrole nad situacijom.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading