OTROVNA ZELENA MAMBA DUGA DVA METRA POBEGLA VLASNIKU, STANOVNIŠTVO SE USPANIČILO! Vlasti danima tragale za njom, pa saznale GDE se skrivala! (FOTO)

Autor:

Svet

26.11.2023

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je objavila fotografiju opasne zelene mambe duge dva metra i upozorila stanovnike da ostanu u kućama.

OTROVNA ZELENA MAMBA DUGA DVA METRA POBEGLA VLASNIKU, STANOVNIŠTVO SE USPANIČILO! Vlasti danima tragale za njom, pa saznale GDE se skrivala! (FOTO)

Foto: Shutterstock

U holandskom gradu Tilburgu pronađena je vrlo otrovna zelena mamba za koju se mislilo da je pobegla iz kuće svog vlasnika.

Potraga za zmijom je trajala od ponedeljka kada je vlasnik obavestio policiju da mu nedostaje jedna zmija, prenose 24sedam. 

Policija je objavila fotografiju opasne zelene mambe duge dva metra i upozorila stanovnike da ostanu u kućama i ni pod kojim okolnostima ne pokušavaju da uhvate reptila.

To je ubrzo postala nacionalna vest.

Vlasti su danima uz pomoć pasa tragača i stručnjaka za zmije neuspešno pokušavale da pronađu mambu da bi u petak shvatili da se krila iza gipsanog zida.

Zmija je bila "budna i aktivna", rekao je biolog Frek Vonk. 

- Imala je dovoljno vode i vrlo je dobrog zdravlja - rekao je.

Uprkos uveravanju policije da je malo verovatno da će hladnokrvna zmija izaći na hladni zimski vazduh, mnogi građani su ipak bili na oprezu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading