HOLANDSKA POLICIJA OBJAVILA PRIČU "ZA VEROVALI ILI NE"! Bračni par opušteno gledao TV, a onda je na ekranu prikazana ŠOKANTNA SCENA! Cela nacija sada bruji o ženi!

Autor:

Svet

22.11.2023

23:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je odmah reagovala i prijavila je supruga policiji. Muškarac je trenutno u pritvoru gde čeka završetak istrage.

HOLANDSKA POLICIJA OBJAVILA PRIČU "ZA VEROVALI ILI NE"! Bračni par opušteno gledao TV, a onda je na ekranu prikazana ŠOKANTNA SCENA! Cela nacija sada bruji o ženi!

Foto: Photo by JESHOOTS.com from Pexels

Policija Ševeningena objavila je vest za "verovali ili ne", a odnosi se na jedan bračni par iz ovog naselja, koje se nalazi u okrugu Hag.

 

 

Naime, supružnici su zajedno gledali emisiji "Zatražena istraga", kada je emitovan prilog o pljački zlatare u Roterdamu. Tada se na ekranu pojavio lopov, a žena ga je prepoznala, jer je to bio upravo njen muž sa kojim je i gledala TV.

Žena je odmah reagovala i prijavila je supruga policiji. Muškarac je trenutno u pritvoru gde čeka završetak istrage. 

Prema informacijama koje su objavili lokalni portali, razbojnici su pretili zaposlenima u zlatare vatrenim oružjem i pobegli sa nekoliko hiljada evra vrednim nakitom.


Ova situacija je izazvala veliku pažnju javnosti, a posebno je interesantno da je supruga bila ta koja je prepoznala svog muža kao izvršioca pljačke. Pored toga, policija iz Ševeningena je brzo reagovala i preuzela slučaj, dok se istraga i dalje nastavlja.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading