FILIP PREKLAO BIVŠU VERENICU PA JE BACIO SA LITICE U JEZERO! Uhvaćen u Nemačkoj!

Autor:

Svet

19.11.2023

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đulija, koja je bila verena za Filipa, nestala je 11. novembra nakon što je otišla da se vidi sa njim.

FILIP PREKLAO BIVŠU VERENICU PA JE BACIO SA LITICE U JEZERO! Uhvaćen u Nemačkoj!

Foto: Shutterstock

Nemačka policija je jutros uhapsila Filipa Tureta (22) iz Italije, koji se sumnjiči za ubistvo svoje bivše verenice Đulije.

 

 

Prema informacijama izvora iz istrage, mladić je pronađen u svom automobilu na oko 150 kilometara udaljenosti od Lajpciga, nakon nekoliko dana intenzivne potrage.

Filip je pokušavao da se sakrije  "krstareći" nemačkim gradovima, ali je na kraju ipak uhvaćen. Navodno je ostao bez goriva i novca, pa je vozilo zaustavio u zaustavnoj traci na auto-putu i isključio svetla.

Pošto je u Nemačkoj obavezno paljenje farova u zaustavnoj traci, policija ga je odmah detektovala, a potom ga prepoznala, pošto je za njim bila raspisana Interpolova poternica.

Prema dostupnim informacijama, Filip je prethodno ubio Đuliju i bacio njeno telo sa litice nedaleko od Piankavala, popularnog skijaškog centra. Đulija, koja je bila verena za Filipa, nestala je 11. novembra nakon što je otišla da se vidi sa njim. Njih dvoje su raskinuli u avgustu, ali su ostali u dobrim odnosima.

Kako se navodi, kobnog dana su viđeni u restoranu brze hrane u tržnom centru u Margeri. Posle toga im se gubi svaki trag, a sigurnosne kamere su snimile Filipovo vozilo u Austriji. Pretpostavlja se da je pre toga došlo do svađe između njih dvoje, nakon čega je Filip ubio Đuliju.

Il Messagero navodi da su se Filip i Đulija posvađali u automobilu, nakon čega joj je on navodno udario šamar. Ona je tada besna izletela iz vozila, a on je potrčao za njom. U sledećem trenutku ju je zgrabio za kapuljaču i brutalno je udario, verovatno i ubo nožem. Đulija je pala na pločnik, a Filip ju je potom ugurao u gepek svog automobila.

Nakon toga je odvezao nekih 100 kilometara do veštačkog jezera, gde je bacio njeno telo sa litice. Đuliju su pronašli prošle sedmice nakon višednevne potrage.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading