BRENA JURI PRIJIN REKORD U ZAGREBU? Pevačica postavila Hrvatima USLOV, a o ovome bruje svi!

Autor:

Zabava

17.12.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena progovorila o koncertima u Areni Zagreb!

BRENA JURI PRIJIN REKORD U ZAGREBU? Pevačica postavila Hrvatima USLOV, a o ovome bruje svi!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Pevačica Lepa Brena rasprodala je dva koncerta u Areni Zagreb, a sada se očekuje i treći datum. Aleksandra Prijović, supruga Breninog pastorka Filipa Živojinovića, oborila je rekord nedavno i održala pet koncerata u ovoj Areni. Prija je pevala četiri noći uzastupno, napravila pauzu jedan dan, pa odradila i peti koncert.

Mnoge je zanimalo da li će i Brena održati nekoliko uzastupnih koncerata, kao i da li će oboriti Prijin rekord, a pevačica je otkrila da je imala jedan uslov za Hrvate. Osvrnula se i na svoje rekorde, koje je postavila za vreme Jugoslavije.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović i Lepa Brena u Areni Zagreb

- Pevaćemo u zagrebačkoj Areni dokle god ih budemo punili. Naravno, radićemo to sa nekim pauzama. To vreme kada sam postizala rekorde, to je bilo vreme između 1982. i 1990. godine. Imali smo 31 dan uzastopce svaki dan nastup. Zatim pevala sam 17 dana u Sava centru... U ovim godinama smatram da ne treba juriti nikakve rekorde više, niti juriti neke cifre. Hoću lepo da radim, da u tome uživam, da nisam premorena. Možemo raditi eventualno dva koncerta zaredom, a onda sutradan sledi pauza, da se resetujem. Ne mogu ni mlađi oko mene da izdrže taj tempo. Ja sam ozbiljan maratonac, kao što vidite, koliko godina radim... I profesionalac - rekla je Brena za domaće medije na jednom događaju, prenosi "Alo".

Inače, Brena je doživela i neprijatnu situaciju zbog svog gostovanja na HRT-u. Naime, mnogi Hrvati su joj zamerili što je iskoristila priliku da reklamira svoje čarape, a ona se oglasila povodom ovoga.

- Bila sam potpuno euforično raspoložena zbog promocije projekta i Aleksandrinog koncerta da mi niko nije rekao da je zabranjeno pričati o mojim proizvodima. Nisam imala nameru da povredim prava za reklamu, namerno. Niko mi to izričito nije ni zabranio. Mogli su da me prekinu u svakom trenutku i ne bih se uvredila. Imali smo sto drugih tema za razgovor - rekla je Brena za "Informer".

Republika

Foto: HRT1 Printscreen

Gostovanje Lepe Brene na HRT-u

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading