MEMEDOVIĆ STIGAO NA GLASANJE: Svi gledali u njegovog PSA - evo šta je uradio pre ulaska na biračko mesto! (PAPARACO)

Autor: G. D. / B. P. M.

Zabava

17.12.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhvatili smo popularnog voditelja pre ulaska na biračko mesto na Dedinju!

MEMEDOVIĆ STIGAO NA GLASANJE: Svi gledali u njegovog PSA - evo šta je uradio pre ulaska na biračko mesto! (PAPARACO)

Foto: Republika

Danas se u Srbiji održavaju izbori za poslanike Skupštine Srbije i Skupštine Vojvodine, kao i lokalni izbori u 65 opština i gradova. Ovo su 14. parlamentarni izbori od uvođenja višestranačja u Srbiji, a na 8.273 biračkih mesta svoje pravo može da iskoristi 6.500.666 upisanih birača. Biračka mesta biće otvorena od 7.00 do 20.00 časova.

Svoju građansku dužnost danas je ispunio i voditelj Jovan Memedović. Ekipa našeg portala uslikala je Memedovića ispred jedne škole na Dedinju, gde je njegovo glasačko mesto, a voditelj je stigao sa svojim psom. Memedović je stigao vidno raspoložen na glasanje.

Pre nego što je ušao na biračko mesto u školi, Memedović je vezao svog psa, a potom ušao unutra da obavi svoju dužnost.

Inače, voditelj nedavno javno izvinio notarima zbog nedoličnih komentara na njihov račun. Naime, Memedović je gostovao u emisiji "Jedan dobar dan" gde je iskoristio priliku da se izvini notarima koji su reagovali na njegove reči. On je istakao da mu je namera bila da opusti takmičara, ali da shvata kako su njegove reči mogle biti pogrešno protumačene.

Republika

Foto: printscreen-rts1

Jovan Memedović

- Uvek to radim samo da bih opustio takmičare, a oni su, ne krivim ih, ali zaista pred reflektorima, pred kamerama, potpuno u nekom drugom stanju, tako da kažem. I ja onda sve vreme pokušavam da ih opustim, da se ponašaju prirodno i da ono što znaju, znaju - objasnio je Memedović.

- To se baš nije razumelo da je bilo potpuna šala nego, eto, malo je ozbiljno, pa sam dužan da se izvinim notarima, pogotovo svom prijatelju Gliši, kod kojeg često idem kad treba nešto da zavedem i da se udari pečat, jer to je možda bila malo veća, grublja šala. Očigledno je da se njihov posao ne svodi na pečate, na zavođenje, nego ima tu mnogo, mnogo zbiljnih stvari vezano za ugovor, a sve to mi je on objasnio - naglasio je voditelj popularnog kviza, te dodao i da razume zašto su se notari naljutili, jer je i on sam često meta kritika:

- Kažu mi ideš po selima i jedeš. I ja bih mogao da se naljutim zbog toga, da kažem čekaj, to ste samo primetili. To je ono što se na prvi pogled vidi, a iza toga se ne vidi kako sam ja stigao uopšte do tih dalekih prostora, i do sela, i do ljudi, i zašto sam uopšte dolazio - napomenuo je Jovan Memedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading